lördag 19 december 2009

Sagolandskap

Jag måste bara visa er hur vackert det var på förmiddagen idag. Det är som ett sagolandskap.......

Nej nu måste jag natta. Tidigt imorgon ska jag iväg och tapetsera och städa åt min mor, sen får jag ägna mig åt mitt...God natt!

5 kommentarer:

Pockethexan sa...

Är lite piggare idag så idag ger jag mig iväg i cyberrymden och hälsar på och läser i andras trevliga och fina bloggar precis som din, fina bilder dessutom. Själv så har jag en bokblogg som i huvudsak presenterar pocketböcker, men visst finns det en massa annat också berör mitt liv som 3 barns Mamma, förtidspensionerad sedan 16 år tillbaka då jag fick en förlossningsrelaterad ryggskada (bäcken och ländrygg) fast det plågar jag inte min omgivning med utan berättar om bara för att folk ibalnd ska förstå att en vanlig bok kan vara för tung för att ligga och läsa i!
Som sagt läsvärd och fin blogg du har, vill passa på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Kram ifrån en som kallar sig för Pockethexan!

Britt sa...

Grattis, min vän!!

Home No.1 sa...

Härligt med allt i vitt!!!

Kram på dig och lycka till med tapetsering!
Annica.

Lotta-livets väv sa...

Ja, just nu är landskapet precis som i sagorna, vitt, fruset och vackert! Jag hade också kameran med mig på min promenad igår, men jag har inte hunnit tanka ur bilderna än....för att kolla OM nångon blev bra*fniss, fniss* I alla fall njöt jag, precis som du av det vackra vita. Idag har visst termometern hittat ännu längre ner på skalan. Har inte hunnit känna feter hur det känns på näsan då jag sticker den utom dörren.
Din tomte gillar jag, så söt.
Hoppas du hunnit klart med din tapetsering så du hinner ägna dig åt ditt! Underbart med vänliga människor som hjälper sina föräldrar att få fint så här alldeles innan jul. DET är en fin julklapp att få!
Kram
/Lotta

Maria - Villa Krutbruket sa...

Grattis till vinsten!
Mysig blogg du har...

Önskar dig en God Jul!
Kramar Maria