onsdag 23 december 2009

Det här är det sista....

...inlägget före jul. Idag vill jag önska alla mina nya kära bloggvänner och alla andra rara människor som förgyllt min höst en riktigt
GOD JUL

Många julkramar från mig till er...........på återseende!

8 kommentarer:

Helen sa...

Hej!
Vilket fint och inbjudande julbord du har dukat upp, önskar att jag var där och fick smaka på. Jag önskar dig och de dina en riktigt God Jul.
Kram/Helen

Home No.1 sa...

Hej!
Lycka till med textandet=)
GOD JUL !!!!!
Kramar Annica.

Compact Garden sa...

Jag vill önska dej en riktigt God Jul/Anne

Emmas utsikt sa...

Riktigt God Jul!

Inspiration i vitt sa...

åååå så mycket gott hos dig.Ha en underbar jul med mycket kärlek och kramar i massor/Ingela.

♥ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar en god fortsättning
Kram Lotta

Helena sa...

Hej! Jag önskar dig en fortsatt härlig jul med mycket glädje, gemenskap, lugn och god mat med när och kära! Julkramar Helena

oumberligating sa...

Idag är det hel stiltje på min blogg så nu ska jag ägna mig ett tag åt att "titta in" på andras bloggar och vad händer jo jag hamnar på den här sidan och självklart så lämnar jag ett litet "visitkort" att jag varit här och läst och tittat i din fina blogg! Ja vad säger man mer då? Jo, självklart God Fortsättning på Julen!
Just nu ska man inte titta in på mina bloggar eftersom det är lite "oreda" där, men var lugn, jag håller på att strukturera om inför 2010 (ler) så det blir en blogg med Oumberliga ting och en med tankar och funderingar, Tankesmedjan Jernsaxen. Hoppsan det här blev kanske lite långt?
Men på många bloggar skriver man att man tycker så mycket om kommentarer, men jag har upptäckt att det är inte alltid sanningen! (ler) Särskilt inte om de är långa!
Mvh ifrån Peter Olofsson!