söndag 27 december 2009

Lite mer jul....

...när jag avslutade förra inlägget och datorn stängdes av var det dax att klä julgranen. I toppen av granen sitter en gammal, gammal spira i glas som jag fått av min svärmor.
Alla dagar under julhelgen har varit underbara...god mat, d.v.s. allt som enligt vår tradition ska finnas på julbordet, klappar inslagna i gråpapper och natursnören (de som jag har slagit in), glada barn, barnbarn, mammor, pappor och svärmödrar. God glögg, hembakade pepparkakor, mjuka saffrans- och pepparkakor, knäck, marknadsnougat, ischoklad. Ja, inte fanns det någon som klagade över att vara hungrig kan jag säga. Det vackra vita landskapet utanför gav en extra stjärnglans till festligheterna. Nu följer några dagar av lugn och ro, tid att verkligen koppla av och bara njuta. Ha det så gott mina kära vänner!
Kram

8 kommentarer:

The Joy of Nesting sa...

Greetings Bianco,

It sounds like you had a wonderful Christmas! Here in Mexico most of the Celebrations are Christmas eve as they are in Sweden. Christmas is a day to rest and to visit family. Yesterday the 26th off the 12 Days of Christmas There will be wonderful fiestas on January 6th for The Epithany And The End Of The Christmas Season!

Pattie;)
Mazatlan Mexico

Majas mammelucker sa...

God fortsättning
jaa visst är det skönt att julen är över nu kan man bara koppla av och strosa i sin egen takt..vi ska åka en tripp till stockholm med barnen och gå och mysa och titta om vi hittar någonting på rean .
Hade gott!
Kram Maria

Anki sa...

Tackar! Vilka fina bilder, jag ser att ni har lika mycket snö...härligt!
Ha en god fortsättning på julen!

Kram Anki

AkH sa...

God fortsättning, hoppas du haft det bra! Välkommen in på min blogg och delta i utlottningen som startat ikväll!
Må gott!
Anna-Karin
hemochting

Emmas utsikt sa...

Så fina bilder!

Hoppas du får en lika fint nyår som jul!

Kram
Emma

Britt sa...

Hej vännen!
Hoppas julen varit bra!

Kram britt

Anonym sa...

Så fin blogg du har och så mycket vackert du visar! Förstår att toppspiran är värdefull för dig, det är sååå viktigt att vårda gamla saker man tycker om.

Sköt om dig i ditt vintervackra hus och Gott Nytt År 2010 vill jag önska dig.

Kram Eva-Mari

Unknown sa...

Hejsan,
ja jag hittade till din blogg så här sista dagen på året.
Den kommer jag återkomma till.
Gott Nytt År på dig.
Camilla