måndag 21 december 2009

Nu är dem här och lyckans ost!

Tänk vad glad jag blev när jag tittade ut genom fönstret idag och såg en hel flock med domherrar i de snöklädda buskarna. Det är väl en av de mest underbart vackra fåglar vi har och så förknippade med julen. Tyvärr var det bara honorna som fastnade på bild, herrarna var lite mer blyga så jag fick inte chansen att fota deras vackra röda kostym.
En dag i somras tog min man mig i handen och ledde mig ut i trädgården. Där hade han "planterat" några blommor som han gjort själv i plåt. Nu har dem fått lite patina av väder och vind och vintern har gjort dem lite frostnupna, men så vackra.
Kan ni tänka er vilken tur jag har haft...jag har vunnit min första bloggtävling. Jippi! Den här vackra korthållaren har jag vunnit hos Britt med bloggen Prillig Britt är min inspirationskälla, så denna vinst känns särskilt betydelsefull.

Kommer ni ihåg att andas mellan julbaket, inläggningen av sillen, griljeringen av skinkan, tillverkningen av julgotterna och klappinslagningen? Försök att ta det lugnt mina vänner och passa på att njuta oxå.

Kram på er!

7 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Halloj!

Kula att du kikade in hos mig :)


Javisst är de vackra domherrarna. Här har faktiskt ingne dykt upp. Satte ut lite extra gott åt dem idag så vi får se om de hittar hit.

Vilken fin blomma mannen gjort!

Ha en fin julvecka

Kram Viveka

Lilla hjärtat sa...

Visst är dom fina domherrarna....
Grattis till den fina vinsten.
Önskar dig en mysig och härlig jul
Kram A-K

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har inte sett någon domherre än, dina blev dom första denna vinter. Och Grattis, vilken julklapp du får nu från Britt. Blommorna din man gjort är jättefina, tänk och kunna tillverka så fint själv.
Önskar dig en riktigt God Jul
Julkramar
AnnaMaria

Hilde sa...

Å tack för dina snälla ord hos mig! Visst är det skönt med vit jul, tror jammen de fleste får det i år. Domherrar är värkligen jul och vinter:)
Ha en fin JUL!
Kram Hilde

Livet på Berget sa...

Hej
Åh så fin vinst du fått, Grattis! Men visst är det helt magiskt ute och domherrar är ju fantastiskt söta.
Ha en underbar jul!
Kram
/Sara

Lissboden sa...

Vad vackra blommorna har blivit och dina andra naturbilder är också så fina.
God Jul önskar jag dig och din familj!
Kram/Maria

Ofelias Hus sa...

Det var inte illa att ha blommor i trädgården så här års...fin med den rostiga patinan!

Tittar förbi för att önska dig en riktigt
GOD JUL!

Kram,
Anette