torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!

Då var år 2009 till ända. Vad fort det har gått! Många av er har haft ett spännande och händelserikt år, jag har kikat på era årskrönikor. Mitt år har inte varit så spännande, men en av höjdpunkterna under mitt år har varit att starta upp min blogg. Jag har berättat om det i ett tidigare inlägg, men måste än en gång säga att jag trodde aldrig att det skulle innebära så mycket för mig personligen. Att så många kikat in till mig och de goa kommentarer jag fått har verkligen bidragit till detta. TACK!

*
Inför nyårsaftonens middag dukades bordet med kristallglas och vita, krispiga tulpaner... champagnen ställdes på kylning inför tolvslaget.
Fotograf Peter Roome

Strax efter tolvslaget fick maken den eminenta uppgiften att dra den lyckliga vinnaren i min första utlottning här på bloggen. Vinsten är ett halsband. Många lotter blev det...and the winner is...ta da:
Helen med bloggen Vitt Nytt Nött
Stort GRATTIS!
Mejla mig din adress så skickar jag din vinst
Till sist vill jag önska er alla kända som okända bloggvänner ett riktigt:
***GOTT NYTT ÅR!***

4 kommentarer:

Compact Garden sa...

Ett Gott Nytt år till er också och ett Grattis till vinnaren i din fina tävling.
Kram Anne

hemma hos lilla mej sa...

Önskar dej en god fortsätting på 2010.Grattis till vinnaren i din tävling.Ha en fin dag .Varmkram Rita.

Helen sa...

God Fortsättning på det nya året!
Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att ni får ett härligt nytt år. Mitt nya år började ju bra när jag tittade in på din blogg och såg att jag hade vunnit i din tävling, jag som nästan aldrig vinner något. Du måste hälsa till din man från mig och tacka. Jag har mailat dig om min adress. Tack så jätte mycket, vi hörs.
Kram/Helen

Anna-Lena sa...

Grattis till vinnaren och tack för en fin utlottning! Vill passa på och önska dig en god fortsättning på det nya året!

Kram Anna-Lena♥