söndag 31 juli 2011

Drömmer varje natt...

Efter fyra timmars rundtur på Bornholm och många meter i benen också var vi tillbaka i Allinge. Vi letade reda på en restaurang och hittade en mycket trevlig på en innergård i skuggan under vackra träd. Stärkta med mat och dryck tog vi en promenad i den lilla pittoreska staden. Vi kom upp till det lilla torget, med den gula kyrkan till vänster och diagonalt över torget...jag gnuggade mig i ögonen och nöp mig i armen...sen klev jag iväg som en sörmländsk älg rakt över torget rakt in i paradiset...
Det här är bara en bråkdel av vad som fanns i tältet, sen fanns det mer på några bord utanför och dessutom en hel butik...finns det någon vettig människa som kan tala om varför jag inte hade bil med mig...släpkärra...och en välfylld plånbok??? Varje natt drömmer jag att jag återvänder dit med just dessa tre saker...
*
Kram,
Regina

16 kommentarer:

Lauras Fina i Livet sa...

Jag förstår precis hur du känner...så mycket fint på samma gång...det borde vara förbjudet...speciellt om man inte har en chans att kunna ta med sig åtminstone 10 saker hem...
Nästa gång... Kram Maria

Norrfrids Eija sa...

Förstår helt o fullt känslan. Så känner jag också när det gäller gamla saker, de finns bara i ett ex. och säkert kommer man aldrig hitta något liknande någonsin. Behöver bara gå ut på Blocket för att få den känslan....så jag låter bli så gott det går för det är ju som det är med den där plånboken...men vilken guldgruva du visar ändå...suck!
Eija

Skogslyckan sa...

Vi är nog många som känner igen oss i hur du känner. Och jag förstår dina drömmar när jag ser bilderna, där fanns en hel del vill ha saker!
Ha en fin start på nya veckan!
Kram Pia

Linnea-maria sa...

Åh men gud!! Jag vill ju ha allt!!! Ljuv suck /Therese

Unknown sa...

Hejsan!
Vilken underbar resa ni verkar ha...sånt ställe skulle man ju behöva en hel lastbil ju ;D. Och väldigt tjock plånbok såklart hihii...
Ha de gott, kram Ing-Britt

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilket ställe.Bara massa fina saker.Ha nu en fortsatt skön kväll.Kramar Rita ♥

Solstrimmor sa...

Vilken roadtripp ni gjort! Det kanske var meningen att varken släpkärra eller välfylld plånbok fanns med på resan? Eller kanske tur?

Hoppas du kan sova gott ändå.
Kram Eva-Mari

What's in a day sa...

What a pitty, you haven't got a car and all those nice things must stay there...
Next time you will take a big truck and buy all those lovely things!!!

Kram,
Eefie

Anonym sa...

Åh, vilket underbart ställe! Ser massor med fina saker så jag förstår hur du känner.
Härligt att läsa om er resa.
Ha det fortsatt gott.
Kram Carina ( Vardagslycka )

Photo by Maria sa...

Vojne vad vackra saker.. Förstår att du var i paradiset, ja nästan då eftersom du inte kunde få hem allt du ville ha..

Njut nu av starten på nya veckan och nya månaden..

Kram Mia

Hannis sa...

Ja jösses!
Drog efter andan när jag såg det målade skåpet!
Ibland drömmer jag om ett hus som jag bara kunde fylla med vackra saker=))
Förstår att du skulle velat ha en släpkärra.

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en bra dröm, jösses vilket ställe! Jag skulle vilja ha precis allt, men det är ju också bara en dröm. Hoppas du fick med dig något, kanske någon liten sak som du kunde bära. Det är en fröjd och se såna bilder.
Kramar
AnnaMaria

Elle sa...

Rena rama mardrömmen!
Att inte ha med sig plånboken och släpet.
Utbudet var en ren dröm!
Förstår din känsla....

Ha en skön vecka!
Kram Elle

Änglarnas hus sa...

Åååååååååå..nu kommer JAG också drömma!! Vilka saker..tokkär i hyllan med krokar och den gröna färgen som tittar fram!! Lyckos den som la vantarna på den!!

Ha det gott! Kram Sanne

Compact Garden sa...

AAhhhh...det är väl konstigt att när man minst anar eller är förberedd så ramlar man på så fina godbitar..jag kan säga att det hade drömts en del från min sida också :)vilket ställe!

Ha det så gott i sommarvärmen kram Anne

annika sa...

Så det blev Bornholm! Va kul...Underbart vackert kan jag tänka mig. Tjohooo...vilket ställe..vi skulle ha varit där med bobilen och lastat fullt och sen sålt lite då vi kom hem så vi hade råd att behålla en del:) Förstår dig fullständigt om hur det känns.

Vilka fina bilder du visar.

Kram
annika