måndag 2 januari 2012

God fortsättning...

...på det nya året! Hoppas att ni alla haft en magnifik, sprudlande, fantastisk nyårshelg! På nyårsafton var det strålande väder, så en promenad på 8 km avnjöts. Mitt "projekt" startade jag upp nästan på dagen då jag gjorde följande inlägg. Länge har jag tänkt att när jag sätter igång ska jag göra det med en avgiftning, en Detox. För ca 3 år sedan gjorde jag en Detox och de positiva effekterna höll i sig ett halvår efteråt. Syftet är att rensa ut alla gifter som man får i sig genom mat och dryck, luft, material. Det finns mängder av färdiga Detoxprodukter, men jag använder riktiga råvaror helst ekologiska. Följden av Detoxen - som jag var helt förberedd på - är en blixtrande huvudvärk efter tre-fyra dagar, den inföll sig på nyårsaftonskvällen. Maken och jag firade solokvist för nu firade yngsta dottern för första gången nyår tillsammans med kompisar. Huvudvärken gjorde att det inte var någon mening att öppna champagnen utan det blev tidigt i säng och helst ska man inte ta några huvudvärkstabletter. Dålig tajming? Nej, för den huvudvärken vill jag inte ha på jobbet. På nyårsdagen var jag däremot ovanligt pigg och i morse stod vågen på 84,5=)
*
Min Amaryllis som skulle bli vit med rosa strimmor, blev...helt vit. Vacker är den iaf och det är fyra klockor på varje stängel. 

Nu kommer inte alla inlägg att handla om "projektet" men kanske det blir någon uppdatering då och då och kanske något tips=)

Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram,
Regina

16 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Bravo, minsta lilla hg räknas!!!!!!!!God fortsättning vännen!
Kram Agnetha

Anette sa...

Tjohoo va bra att de funkar;)du är duktig du ;)
Jag skulle också ha gjort nått men känner...inte just nu,kanske blir jag så inspirerad av dej så jag sätter fart hi hi
Ha de så himlans bäst vännen.
Kramar Anette

linnea-maria sa...

Härligt med en rivstart. Jag har provat fasta och pulverdieter men det blir jag bara nedstämd av. Det är nog kläder som jag kan använda även när jag går ner (de sitter nog ännu bättre då) men skulle de se säckiga ut så kan jag sy. Ja banne mig nu ska soffpotatisen bort :) (mej alltså). Kram och lycka till nu!

Livet och vardagen sa...

Bra jobbat, men ställ dig inte på vågen för ofta!

Hjärtruds Stuga sa...

God fortsättning på det nya året. Heja på med ditt projekt. Jag håller alla tummar jag har för att du ska lyckas.
Amaryllisen tycker jag är jättefin, gillar er vita bäst.

Ha en bra kväll.

Kram Karin

annika sa...

Trist med huvudvärken på självaste nyårsafton. Härligt att det går framåt med viktminskningen. Har tänkt att gå på gymmet i morgon. Har ju inte varit där på nästan hela december.

Tjingeling

Madame Petite sa...

Ska bli spännande att följa ig och jag tycker absolut att du ska uppdatera här, man kan behöva rejält med pepping mellan varven! Jag gick ju upp 45 kilo under graviditeten med Noah och nu har jag bara fem kilo kvar ett år efter, alltså - 40 kilo och det känns bra... så bra att jag gärna skryter! :) kroppen har fått så mycket stryk av den enorma viktuppgången och all vätska jag samlade på mig att jag aldrig blir mig lik igen, men kilona är iallafall snart väck!

Lycka till och ge inte upp! Jag har aft perioder detta år på flera månader då ingenting hänt på vågen fast jag kämpat... då har det varit så deppigt men så plötsligt händer det och kilona ramlar av igen...

Många kramar till dig och gott nytt år!

vadmalen sa...

Duktigt duktigt!
Själv har jag börjat med att inte ta om på lunchen. Men lyssna.. i eftermiddag en stor semla.........
Kram
Birgit

Viola sa...

Beundransvärd är du...lycka till :) och god fortsättning på 2012, KRAM

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu kämpar vi på! Nej, men det är ju inga stora förändringar som är på gång, bara lite eftertanke och små, små ting. Tips under vägen låter jättebra tycker jag.
Usch för huvudvärken, men du är bra nu förstår jag.
Agneta kram

Solstrimmor sa...

Detox-programmet är nog väldigt bra för dej som brukar ha svår migrän! Det ser för övrigt väldigt intressant ut!

God fortsättning på ditt nya liv!

Kramar Eva-Mari... som inte kan se sej mätt på din nya vårheader!

Ninnis sa...

Bravo...kämpa på med mycket vilja och envishet så går det. Å faller man för frestelse så tar man bara nya tag...detta är viktigt !!!

Jag tror på dig...från en som har 25 kilo mindre att bära på...=)

Kram Ninni

lisashus sa...

Det låter mycket klokt med en Detox, skulle nog behövas här också! Vad använder du då för naturliga produkter?

Vilken vacker amaryllis - otroligt fin!
God fortsättning på nya året!
Kram
Lisa

Photo by Maria sa...

Detox skulle nog många, så oxå jag, behöva nu.. Lycka till..

God fortsättningskram..

Mia

skifferhuset sa...

Bra jobbat vännen! Men glöm bort vågen, väg dig bara 1 ggr/vecka, det gjorde jag när jag gick när några kilo för 2-3 år sedan, vågen stressade mig det första! Kram Iréne

Margot sa...

Underbart vacker amaryllis!
God fortsättning på det nya året!
Kram Margot