tisdag 29 juni 2010

Rosa Lupiner

Ååå vad jag njuter av alla blommor...men det går så fort...jag vill hålla kvar dem lite längre, när de blommat över är det ju så långt tills nästa gång....Lupiner är så vackra och vilka underbara färger det finns. Dessutom gillar jag den kryddiga doften. Här är en bukett med bara rosa Lupiner.
Får jag presentera Sylvester, en gosig nalle från Bukowski. Jag är en ganska barnslig själ och det vet maken om. När jag berättade att jag saknade min barndoms nalle, köpte han den här till mig.
På pelarbordet ligger den här vackra bibeln som jag fyndade på loppis, den är från 1816 och så vackert sliten.
Önskar er en fin vecka, några har semester (lyckostar) några stretar på ett tag till, men alla kan vi njuta av det underbara sommarvädret. Igår kväll ville jag aldrig gå in, så ljuvligt...
Kram,
Regina

6 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Oj så många vackra bilder du bjuder på! Har ju varit borta ett tag och missat en massa. Vilken härlig sommarkänsla du har på din blogg, skönt! Lupiner är vackra och det är precis som du säger lite vemodigt när de blommar över och man vet att man måste vänta ett helt år igen.
Ha de gott vännen!
Kram
/Sara

Country Hill sa...

Så vackra lupiner visst njuter man av alla blommor nu. Och nallar blir man aldrig för stor för har flera stycken som jag kan gosa med.
Ha en fin dag!
Kram lena

Unknown sa...

Vissa blommor blommar över alldeles för fort, tur att hela tiden kommer nya sorter att njuta av. Men visst känns det ibland som om man inte hann att njuta tillräckligt innan de vissnade.
Tur att man har den där kvällspromenaden i trädgården där man bara går runt och njuuuter, den är underbar, vilket din bukett också var.
Ha det bra i värmen!
Camilla

Anette sa...

Håller med...det är så ljuvligt att man inte vill gå in. Skulle vilja ha ett utekök så man slapp gå in...
Så fint med lupiner..det är så otroligt vackert i Sverige just nu=)

Kraaaaam/Nettan

Fågel Blå sa...

Tack för hälsningen på min blogg!
Och tack för upplysningen!
Vilka underbara lupiner du arrangerat där på bilden!
Så fina bilder!
ha en fin Dag!
Kram Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här är en som stretar på, även nästa vecka. Imorse hängde ögonlocken i knähöjd, lite svårt och gå och lägga sig i tid! Vackert med lupiner, det blir pampiga buketter. Och så fort juni har gått, svisch så är det juli imorgon. Jättego nalle, det var snällt av maken. Alla behöver en nalle.
Ha en fin dag
Kram till dig
AnnaMaria