måndag 15 augusti 2011

That's what friends are for...och en award

Tänk vad det är härligt med alla goa människor jag har lärt känna via bloggen. Det är en speciell vänskap som växer fram i blogglandia...
*
Under en tid har jag haft kontakt med en rar tjej som har bloggen HWIT BLOGG och på vägen hem från Bornholm och Österlen fick jag möjligheten att träffa henne irl. Hon har en underbar blogg med så mycket vackra och inspirerande bilder. Gör gärna ett besök det är bara att klicka på bloggnamnet här ovan. Nu har hon tillägnat mig en Award som jag är mycket glad över. Tusen tack söta du!!! Jag skickar en krya-på-dig-kram till dig också, så tråkigt att du blivit dunderförkyld!
Sen kommer det knepiga...awarden ska skickas vidare till två andra bloggar och ni vet ju hur svårt det är...men jag har valt att skicka den till tre bloggar...
Den första som jag sänder awarden till är Birgit med bloggen Vadmalen. Det är en tjej med ett stort odlingsintresse. En dag dunsade ett tjockt kuvert ner i brevlådan fullt med fröer och ovan kan ni nu se lite av resultatet, svarta Blåklint, Basilika som jag tagit in för att torka, Västeråsgurkor och spännande purpurbönor.
Sen vill jag sända en award till Mariette med bloggen Liljor och Tulpaner. Hon har en fin blogg, ett vackert hem, hon gör underbara kransar och har en inredningsbutik där hon säljer bland annat vintage. Den lilla göken på bilderna ovan kommer därifrån. Och så har vi Kathrine's blogg Fågel Blå som jag vill sända en award till. På bloggen visar Kathrine underbara bilder från hennes hem och i hennes bloggbutik finns många fina gamla saker. Jag samlar på apoteksflaskor och lyckan var stor när jag fann flaskan med texten Tandkrita på hos henne, även den på bilderna ovan. Två driftiga tjejer som jag kommit i kontakt med genom deras bloggar.
*
Kram,
Regina

15 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Grattis till din award! Ja visst finns det många underbara människor här. Att få träffa någon på riktigt är ju såklart ännu roligare!

Ha en skön kväll!

Kram Susanne

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Va kul!! Och vad fina förklaringar till dom du ger till! Värmande ord!! Och tack för din kommentar hos mig om hjärttavlan, det värmde det med!! :)
Ha det gott! Kram!!

Anonym sa...

Jättegrattis! Det värmer ett fruset hjärta:-)

Kram

What's in a day sa...

Congratulations, Titti is realy a lovely person, i like her blog also, it's so nice to see her beautifull pics.
I will see the blogs you recommend, enjoy your evening!!

Kram,
Eefie

Skogslyckan sa...

Grattis till awarden, den är du väl värd! Håller med om att bloggen ger så mycket, och det är jättekul att träffa personerna bakom bloggarna på riktigt. Jag åker till Danmark på söndag, och åker då ner till Skåne på bloggträff och sen vidare till Fyn i Danmark för att träffa ännu en bloggvän. Spännande!
Kram Pia

Anonym sa...

Grattis till din award. Du är verkligen värd den.
Må gott i veckan Kram Hoffmansdesign

vadmalen sa...

Tack så mkt söta du. Det var sååå roligt.
Kram
Birgit

Britt sa...

Ja, det är verkligen fantastiskt det här med bloggandet. Tänk så många vi lär känna som vi inte skulle träffat om det inte vore för vårt skrivande. Härligt!

Kram britt

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till Awarden, den var du verkligen värd! Trevliga bloggar du har skickat den vidare till också.
Vilka härliga grönsaker det har blivit av fröerna du fick - det är fantastiskt att man kan träffa likasinnade och ha så trevligt både via bloggarna och IRL! Tänk, det visste man inte för några år sedan att det kunde vara så!
Agneta kram

Unknown sa...

Grattis till en välförkänt award.
Vad roligt att du presenterar de bloggar du sender den vidare till på ett så fint sätt.
Men så mycke gott du fått av dina fröer, dom bönerna såg riktigt härliga ut.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Elle sa...

Grattis!!
Tänk vad mycket trevliga människor man lär känna i Blogglandia. Det finns en hel del bloggerskor som jag gärna skulle vilja lära känna irl.
Kram Elle

Fågel Blå sa...

Grattis till din award!!!
Den är du väl värd.
Och så gulligt av dej att ge mej en,,, blir lite blyg nu!
LER!!!!
Kommer att göra ett inlägg om den, och länka till gulliga dej, om det är okey!
Ha en fin Kväll!
Kramar Kathrine

Photo by Maria sa...

Grattis till awarden.. den är du väl värd..

Kram Mia

skifferhuset sa...

Grattis till Awarden och så gulliga ord du skriver om de du ger den vidare till! Ja tänk vilken speciell vänskap man får här i blogglandet, man känner er fast inte! Ha en fin dag! Kram Iréne

Mariette sa...

Hej Regina!

Tack!
Vad gullig du är!!!
Det värmer förstås en massa ska du veta!

Ja vi har varit bortresta så därför har jag inte sett det...datorn får vara stängd ibland.

Hoppas allt är bra med dig. Att du haft en skön sommar med många fina stunder.
Själv har jag kopplat bort datorn lite, behövde pausa...

Men nu är det arbete som vanligt!

Må så gott!

Kram Mariette