lördag 4 juni 2011

Lantligt vitt med en orientalisk touch...

Får man flippa ur ibland??  För ett andetag bryta kärleken till det vita för en passion i färg??? Den lilla hängande ljuslyktan fick jag för ett tag sedan av min äldsta dotter och så gick det som det gick...
Inte blev passionen mindre när Rosenapeln blommade...
En sån här tillfällig passion går snart över, men nog gav den lite extra krydda så länge den varade=)
*
Vilken härlig dag det varit idag! Sol och värme...fast jag tycker det är tråkigt för er uppe i norr som råkat ut för tromber, åska, träd som fallit och strömavbrott. 
*
Dagen har jag tillbringat tillsammans med min äldsta dotter och vi styrde kosan till Min Skattkammare där goa Kicki ordnat hantverksmarknad. Så mycket fint som såldes där, gott fika, underbar glass och superbra musik. Flera rara bloggare träffade jag också Lena/Ett vitare hem (säljare); Carina/Ängeln i vitt (säljare); Annika/Ditten och Datten (besökare); och Eva-Mari/Vårt lilla röda hus (besökare). Dottern och jag hann dessutom med en bakluckeloppis, besök på Nostalgibyn och två loppisar till, sen var vi slut.
*
Ha nu en fin fortsättning på helgen!
Kram,
Regina

8 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härliga bilder.. Lite färg ibland piffar upp..

Underbar dag du/ni har haft.. Ha nu en lika underbar dag idag..

Kram Mia

Zinnia sa...

Jag gillar vitt och rent men jag faller ständigt för mera färg! Vad söt det var att placera den lilla vasen i glasklockan. Önskar dig en skön söndag! Zinnia

Anonym sa...

Tack för en härlig pratstund med dig och dottern. Det var så roligt att ses och få ett ansikte på Reginan bakom bloggen. Och du är precis som jag trodde, varmhjärtad, go och mysig! Hoppas vi ses fler gånger.

Gillar ditt arrangemang i bilderna!
Kram Eva-Mari

Ingemar Palbom sa...

Jag tycker att det är härligt med färg!....... och vitt kan få bryta av lite. Blir det inte mesigt med bara vitt, även om man både har benvitt, lantligt vitt, antikt vitt och grekiskt vitt ....... så kan det bli too much!?

Kraam
Ha en vitfri, blågul, och fröjdefull Nationaldag!

//Ingemar

nina/nice sa...

Jättevackra bilder!
Det behövs allt lite färg ibland...
Ha en fin fortsatt helg!
Kram Nina

Unknown sa...

Visst måste man få flippa ur, (bara inte helt :)), det är ju då det blir som roligast.
Tycker det blev så fint, så fint.
Ha det bra!
Camilla

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tyckte det var en väldigt smakfull urflippning, lite färg är alltid fint, tycker jag, det skänker liv och jag tycker det du gjort är väldigt elegant!
Agneta kram

Unknown sa...

Vilken dag ni verkar ha haft. Ni hann verkligen med mycke må jag säga.
Nostalgibyn brukar jag besöka ett par ggr varje år och tror det växt varge gång så alltid finns det något nytt att titta på.
Hos Kicki var det trevligt men nästan för varmt.
Ha en bra kväll, kram Ing-Britt