onsdag 20 oktober 2010

Inredningsresa till Danmark

Det ska bli väldigt spännande med en inredningsresa till Danmark i mars. Läs mer om den här. Men vet ni, när jag var 17 (och det var 1800 kallt på hösten) var jag iväg på en resa till Danmark. Det kunde verkligen kallas för inredningsresa för hela bilen var full med saker som många skakade på huvudet åt...är hon tokig flickebarnet. Med mig hem hade jag bl.a. den här gamla tvättställningen. Den är komplett med potta, skopa, tvättfat, tvålkopp t.o.m. den lösa insatsen med hål i och även kannan. Den har ni sett med nyponkvistar i på min hallbyrå.
Inspirerad av Sandras badrum och tvättställning (Vintage house) fyllde jag nu mitt handfat med lite go doft och en loppad fransk glasburk fylld med Lavendel.
Önskar er en fin dag och var rädda om er. Hörde igår att det ska bli riktigt ruskväder idag med snöfall i en stor del av vårt avlånga land, så kör försiktigt.
Kram,
Regina

14 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Låter härligt med inredningsresan till Danmark. Skulle också vilja åka men det går inte denna gång. Så fint du gjort. Kram

Skogslyckan sa...

Fin tvättställning du hittat i Danmark. Jag åker dit i början på november, på inköpsresa. Får inte plats med så mycket större saker i bilen bara. Men känner pirret komma....
Kram Pia

Lisas torp sa...

Tänk, att det började redan då!! Vilken lycka att ha en så fin tvättställning!!
Kram
Lisa

Inspiration i vitt sa...

javisst hoppas vi på att det blir en resa, såå kul. Vad fint du har gjort, jätte mycket fina saker du har som alla passar tillsammans. Kram på dig/Ingela.

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att det blir en resa,såå skoj.Vad fint du har gjort.Massa fina saker.Ha en fin onsdag Kram Rita ♥

nina/nice sa...

Vad fint du gjort på ditt fina tvättställ!
Kul att du köpt det i Danmark, och att
alla delar fanns kvar!
Ha en fin onsdag!
Kram Nina

Sirpa sa...

Hej vännen!
Vad fint du har gjort i badrummet! Tack för din snälla hälsning hos mig! Ja, Danmaksresan...jag vill, men vet inte än!
Snö!!! DAGS FÖR IDE!
Har en fin onsdag!
Kram Sirpa

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Så fint tvättställ, vill ha!!!!!!

Kram Malin

Fågel Blå sa...

Åhh så fin tvättställning!
Så spännande att åka över pölen!
Skall nog också ta en tur snart!
kram Kathrine

Country Hill sa...

Ja det tvättstället är verkligen fint. Så roligt det låter med Danmarksresa, hade jag gärna hängt med på om det inte vore så långt.
Ha en fin kväll!
Kram Lena

skifferhuset sa...

Kul med en resa till grannlandet! Hoppas du hittar något fint! Här blåser det så in i vassen så en bok i skön fåtölj med en brasa som sprakar är skönt! Ha en trevlig kväll! Kram Iréne

annika sa...

Så du började redan då...kul att du har grejerna kvar och att de är så användbara.
Javisst ska Danmarksresan bli kul...ser fram emot den nu då Nordanvinden river i husknutarna. Usch så kallt det är att cykla...det gäller att ha full fart så man håller sig varm.
Kram
annika

Livet på Berget sa...

Vad tidigt du började. Min mamma är ju en riktig loppare och jag fick alltid följa med henne när jag var liten. Där väcktes mitt intresse för jag tycket det var roligt med skattjakt. Mysiga bilder!
Kram
/Sara

Lilla hjärtat sa...

Hej!

Jag anmälde mig till Danmarksresan i dag! Ska bli såå kul!Jag var den andre från Eskilstuna som anmält sig. Då var väl du den första?
Kram A-K