lördag 10 juli 2010

Många bilder bliiiir dé...

Varmt och skönt har vi, men inte trodde jag att jag skulle söka skuggan inomhus, jag menar jag ääälskar värme...nåväl, då tar jag chansen att presentera min fynd från förra helgen som gick i fyndandets och shoppandets tecken. Först vill jag visa min fina Jesus som jag köpte av Lena (Ett vitare hem) det här är en av de sista hon gjutit i betong. Han får stå brevid min Madonna från Jeanne d'Arc Living.

På loppisen vi var på med bloggtjejerna fyndade jag de två ljusstakarna som är lika. Den pampiga ljusstaken i bakgrunden fyndade jag på Myrorna härom dagen.På Tysslinge möbler hittade jag silverbrickan och skytteln (heter det så?). De 12 små silvergafflarna och trådrullarna hittade jag på en loppis "in the middel of nowhere" på hemvägen på söndagen.Där hittade jag flera bestick, 12 matgafflar och 12 matknivar i nysilver. De är otroligt slitna, men charmiga.På samma loppis fanns två fint broderade örngott....och en liten svart sammetsväska med silvriga broderier...Nu kommer inte bilderna riktigt i den ordning sakerna är köpta, men det hoppas jag inte gör något...på Tysslinge möbler hittade jag de små brödkavlarna och slevarna i trä...där hittade jag också två stämplar och en brödnagg. Zinklådan kommer från Tildas mamma.

...hos Lisa (Elses bod) köpte jag några kärleksfulla klotsar...
...i Perhyttan var det loppis i bygdegården, där hittade jag några renhorn...
Där hittade jag också några små glasflaskor, saltkar och en liten vas. Den lilla silverskeden köpte jag hos Nina på Nice. Där inhandlades även sista numret av Jeanne d'Arc Living. En liten plåtask med rosor följde med hem från Rosengården.
Stackars er, jag kan se hur ni sitter och gäspar och nästan sover med pannan mot tangentbordet, men nu är det klart sörrni, inte en bild till idag =D
Nu ska jag ut i värmen igen...ha en riktigt fin fortsättning på helgen!
Kram,
Regina

10 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Jag gäspar inte!! Vilka härliga loppisfynd, jag är så sugen på en runda!! Men det hinns inte med denna helgen...suck...

Kraaaam Malin

Else´s Bod sa...

Tack gulliga du!!
Du anar imte va avis jag är på dina stämplar!! Vill så gärna ha jag me!! Kanske har jag turen me mig någon dag!
du föresten....... jag hade en doftpåse i mitt nymålade fönster och det vart en gul fläck!! jätte tråkigt så tänk på det så att det inte förstör din fina hylla!!!
Hörs snart!
Kram Lisa

Anette sa...

Men wow vilka fynd!! Alla saker var ju jättefina! Idag har jag varit på loppis men kom inte hem med så mycket...ett blombord och ett överkast..
Ha en fortsatt härlig sommar!
Kraaam/Nettan

Anonym sa...

Ojojoj, vad du hittat mycket roligt!! Jesusstatyn är så vacker. Och ljusstakarna, passar så bra tillsammans!

Må så gott i sommarvärmen.
Kram Eva-Mari

Lisas torp sa...

Åh, så många fina saker du har hittat! Visst är det kul när man hittar något och är det dessutom billigt - ja, då blir det alltid en extra kick, i alla fall för mej!

Kram
Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så mycket du har fyndat, jag ska också på många loppisar i sommar. Renhornen och besticken är sånt jag tittar efter också. Jättefina saker allt du köpte, läckra monogram.
Ha nu en underbar sommar
Kramar
AnnaMaria

Country Hill sa...

Oj så mycket vackra saker Du fått tag på, en riktigt lyckad loppisrunda. Ljusstakarna blir nog min favorit ser riktigt fina ut.
Ha det gott!
Kram Lena

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Tack för dina gulliga ord hos mig! Ja visst hade vi en mysig dag, Så roligt att träffas!!! Så mycke vackra bilder på dina fynd!!!
Ha de gott i värmen!
Kram Agnetha

Unknown sa...

Hej Regina!
Hoppas det är bra med dig i den intensiva sommarvärmen. Min kommentar försvann här av någon anledning så jag får skriva om den lite.
Så mycket och många fina fynd du gjort.Underbart vackra saker du kommit över.Va roligt!
Jesusfiguren skulle jag med vilja ha.Kanske finns det någon kvar till mig om jag lägger in beställningen snabbt nu.
Jag är ledsen att jag inte varit här inne så ofta eller svarat särskilt frekvent på dina mail.Min ork har varit helt borta pga ett kraftigt bristtillstånd i kroppen av järn, B12 och folsyra. Men nu tar jag medicin för det så då ska jag väl snart piggna till tänker jag.
Önskar dig en riktigt fin fortsättning på sommaren! Njut av den allt vad du kan!Det gör jag!Och var rädd om dig!:-)
/Många kära hälsningar och kramar från din vän Karin

Unknown sa...

Upps, men där dök ju kommentaren upp i alla fall.Ursäkta strulet!:-)/Kram!