tisdag 18 augusti 2015

Semester...

...ja varför ska man inte ta en dags semester för att få njuta av det vackra vädret och hålla kvar en sommarkänsla som inte infann sig i juli...härligt också att ta en dag för att andas...arbetsveckorna känns extra långa efter flera veckors ledighet...
...min badsäsong började för en vecka sedan...det är otroligt vad skönt det är i vattnet...vår badsjö har värmts upp av solens strålar och för det mesta är vattenytan helt blank när jag tar mitt kvällsdopp...
Kram,
Regina

9 kommentarer:

lisashus sa...

Visst har vi ett underbart väder och tänk, att ha en badsjö i närheten då! Ljuvligt! Bättre sent än aldrig får man väl säja - att sommaren kom till slut om än lite sent.
En semesterdag är inte fel! Vilken kontrast det måste vara att bara sätta igång när sommaren strålar värre än nånsin.
Kram
Lisa

Ezter sa...

6 augusti var min premiärdoppsdag!

Bitte sa...

Jag tycker att du gjorde rätt i att ta en semesterdag nu när det är så soligt och varmt! Det blev ju en rätt dålig semester rent vädermässigt för de flesta i år, så vi får passa på att ta tillvara på de här soliga dagarna som ligger framför oss.

Vad härligt med ett dopp, jag måste erkänna att jag är en riktig badkruka så för mig har det inte blivit några dopp i år ;-).

Vilken söt kisse ni skaffat! Orientaler är så ståtliga på något sätt, en av mina arbetskamrater har en sån också. Jag känner igen det där med att sova på sängkanten, här har det blivit rätt dåligt med sömn de senaste nätterna då både Mollie och Noomi ska sova näääära mig.... med följd att jag nästan trillar ur sängen ;-).

Många kramar
Bitte

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu kom sommaren och det är så skönt att vi fick lite sommar till slut. Det är varmt här men det blåser ordentligt, fläktar bra. Men bada, nix, det får vara för min del, det är bara sådär 18 gr i vattnet och då badar inte jag! Men jag njuter i alla fall! Skönt att kunna ta lite semester när det blev så fint. Njut!
Agneta kram

Meta sa...

Nej men det är inget för mig, bada det gör jag inomhus.Knappt i varmare länder doppar jag mig är en riktig bakkruka. Man kan ju inte gilla allt. Min Pelargon fick stå ute i solen hela förra sommaren näring och lite vatten då och då. torkade ut många gånger gjorde den. Hemma i vintras stod den i köket vid en vanlig lampa och fick även där torka ut mellan varven. Sen gjorde jag nog inget mer. Näring i tidig vår då förstås.Naturligtvis fick den lite skäll också när den inte ville växa hihi.
Jag har lärt mig att inte kasta dom i första taget i alla fall.( de ser allt bra tråkiga ut puff in bakom gardinen då)Egentligen var det nog inga ovanliga råd jag fick.Eftersom jag såg hur hennes såg ut så vågade jag spara den.
Ha det gott
Kram Meta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det har blivit lite badande för
mig i sommar, låter skönt med dina dopp
nu i en uppvärmd sjö. Sommaren kom till
slut även om det var segt.
Kramar/AM

House and Garden by Bia sa...

Härligt med ett kvällsdopp ;)....vi kan bada i havet...vårt torp ligger alldeles vid havet, men jag har inte badat där i år...men eftersom det blev varmt nu i aug. så är det nog ganska varmt där...men det blir inget dopp ändå för mej....jag väntar tills vi kommer ner till Turkiet nästa vecka ;))
Ha en fin kväll och njut av sensommaren som är så fin just nu ;)
Kram bia

HWIT BLOGG sa...

Åh har du badat? Mja, badkruka som jag är väntar jag nog till nästa utlandsresa (när den nu blir!)
Skönt med en ledig dag...ack så viktigt!
Ha en skön helg Regina!
Kram Titti

Maria sa...

Vilken vacker bild och vad härligt att du kunde ta ut en ledig dag... särskilt nu när solen skiner och vädret bjuder på riktig sommarvärme!

Läste dina rader i det tidigare inlägget och instämmer i vad du skriver. Det som hände på IKEA är fruktansvärt, men samtidigt är det ju viktigt att inte fastna i rädslor som inskränker på den egen friheten.

Önskar dig en skön och fin lördag!
Ta hand om dig!
Stor kram♥ Maria