torsdag 1 maj 2014

Skor...

...är något som brukar vara många kvinnors last...så har det inte varit för mig....tidigare. Numera kan jag lägga till skor till mina andra laster...som först och främst är väskor. Jag vet faktiskt i nuläget inte hur många jag har...förra veckan kom två ursnygga vintageväskor med posten...men tillbaka till skor...jag gillar att ha bekväma skor och det är roligt att se att bekväma skor också kan vara snygga...när jag såg dessa skor föll jag pladask... 
...de är så fina i färgen, härligt romantiska och ursköna. De är i tunn mocka med vackert genombrutet mönster och kommer att bli en favorit i sommar till jeans, kjol eller en fladdrig vit sommarklänning. Jag hittade dessa i min favoritbutik Essere en webbutik med massor av fina kläder, skor, väskor, smycken mm (klicka på namnet så kommer ni dit). De har bra service och är snabba att svara på frågor... 
...förutom skor och väskor har jag även smycken som last, men den lasten har jag nog haft ända sedan jag var barn. För några år sedan började jag även att göra egna smycken, men har inte haft så mycket tid för det den senaste tiden, tyvärr. En ny trend bland smycken är det rosefärgade som jag gillar jättemycket. Hos Essere hittade jag det snygga armbandet med knutar, det passar bra ihop med mina övriga smycken. 
Ja och nu är det Maj, tiden går verkligen fort. Synd att det var så tråkigt väder igår på Valborg...här hos oss störtregnade det och åskade, samtidigt som det bara var ett fåtal plusgrader och i morse när jag vaknade var det vitt ute...men det kanske är bra att våren hejdar sig lite så att man får njuta av den skira grönskan och vårblommorna ett tag till.
Önskar er en skön fortsättning på ledigheten, en del kanske har möjlighet att vara ledig i morgon också så ni får ha det bra!
Kram,
Regina

19 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefina skor, både sköna och snygga. Fina smycken har du också, kikade in i butiken och där fanns mycket jag skulle vilja ha.
Hoppas snön tinar bort och solen värmer upp din första maj.
Kramar/AM

annika sa...

Å så fina skorna är. Nu blev jag också sugen på dem.
Vilken kall och blöt Valborg det blev. Vi stannade hemma i soffan fastän vi hade planerat att gå till slottet men det var så trist väder. Snön klarade vi oss ifrån som tur var.

Ha en fin Majdag

Kram
annika

Geli sa...

Dear Regina!
I love your shoes ....they are so romantic!
Hope the sun returns today for you!
Happy weekend!
With love,
Geli

Rosa i huset i vitt sa...

Ser sköna ut och fina var dom
kram Rosa

Solstrimmor sa...

Jättefina skor, gullig modell... måste verkligen in och kika på sortimentet!


En glad första maj till dig!
Kramar från Eva-Mari

Meta sa...

Sä söta skor du hittat. Här går det i vågor med vad jag frossar i, Just nu är det bara grejer till kolonin.
Efter en mycket kall morgon har dagen rättat till sig så det har varit skönt att vara ute och greja, Bäst att passa på när mannen är ledig någon dag.
Önskar din en skön fredag
kram Meta

Unknown sa...

Dom skorna såg verkligen sååå sköna ut samtidigt som de var snygga. Och även dina smycken var fina, visst är det snyggt med rosé färgat. Jag fastnade verkligen för en klocka på den sidan så nu får jag nog spara in på nåt och unna mig en sån :).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Elle sa...

Jag har så svårt för att hitta skor. Hör till de fåtal kvinnor som kan besöka en skoaffär femtioelva gånger utan att köpa med mig ett par skor. De ska vara sköna, fina och inte för dyra - samt passa till allt. Ingen lätt kombination.
Dina ser sköna ut, vad kul att du hittat ett par skor du trivs i.
Vad duktig du är som gör egna smycken. Kul när man kan bära sina egna kreationer.
Här i Tyskland är vädret inte särskilt bra heller. Det växlar hit och dit hela tiden.
Ha en fin helg!
Kram Elle

Johanna sa...

Men så fina skor! För mig är det lite tvärtom. Förr när jag var yngre då hade jag säkert 50 par skor i garderoben och i källaren. Idag har jag möjligen 10 par och då är det endast 2-3 par som använts det senaste halvåret. Har blivit mer kräsen på att skor ska vara 100% sköna:) När de kommer till väskor så fullkomligt älskar jag mina skinnväskor som jag köpt i Bradiöien när jag bodde där. Jag har svårt för att byta ut handväska och äger i te en enda designerväska, trots att det ju finn sååå måååånga snygga! Min handväska betyder minnen och för mig även en stor del av vem jag är som person. Oj, detta blev väldigt djupt känner jag men det är så det är för mig!

Ha en härlig fredag kära du! Och vilka fina händer du har!

Kram Johanna

Johanna sa...

Brasilien ska det ju stå;)

Hannis sa...

Jag är hopplös när det gäller väskor och sjalar...
Har alldeles för många om jag ska vara helt ärlig=))

Dom var söta dina skor!!

Kram och skön helg//Hannis

HWIT BLOGG sa...

Åh skor, sicket dilemma! Älskar snygga skor men kan aldrig ha dom, här krävs det sköna sulor!
Snygga skor du hittat, verkligen!
Ha en skön helg vännen,
Titti

Loppisälskare sa...

Förstår precis det där med skohabegär...och dessa var verkligen superfina. Lät spännande det där du skrev om retreat. Har många gånger funderat över hur det skulle vara att delta i det.

House and Garden by Bia sa...

Romantiska skor...fina ;).....och smyckena var enkla och läckra...stilrent ;)
Trevlig lördag!
Kram bia

Anonym sa...

Snygga skor,det är samma här det är kul med accessoarer... kan inte låta bli att köpa.
Ha en bra helg!
Kram Birgitta

Lenas trädgård sa...

HUA, SÅ SNYGGA KÄNGOR!Jag gick genast in o beställde ett par, rea var det ju!
Tack för tipset!
Må gott!
kram Lena

Melody and M.E sa...

Vilka ljuvliga skor, både tuffa och romantiska på en gång. Jag gillar skor som man kan ha till både klänning och byxor!
Tack för att du delar med dig!
kram M.E

Mamma C sa...

Dom där skorna var urläckra som du hittat. Blir kanonfina till jeansen tror jag.
Kram Mamma C

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Vilka jättefina skor! Ser dessutom sköna ut också. Åhhh så fint till en fladdrig, tunn sommarklänning, som du beskriver!
Bellis är en så söt blomma, har också köpt några, både vita och rosa.

Kram Anncathrine