tisdag 25 oktober 2011

Vitt, vitt, vitt

God kväll alla ni rara! 
Under förra veckan och helgen då jag varit helt överöst av arbete har er omtanke och era bekymrade ord verkligen lyft mig. Det känns fint att få värme och omtänksamhet och jag hoppas att jag kan återgälda det någon dag.
*
Den ärggröna väggdekorationen i trä har jag målat om. Jag kom underfund med att jag har mer användning för den och att den är mer lättplacerad när den blev vit. Här fick den vara bakgrund till en loppad änglaljusstake i vitt porslin.

Flera blommor på den vita Novemberkaktusen har slagit ut och varje blomma är som ett konstverk i sig. 

Tiden rusar på och till helgen är det dags att ställa om klockan till vintertid. Ska man ställa fram klockan en timme eller dra tillbaka den en timme? Jag brukar tänka som så...på våren ställer man fram trädgårdsmöblerna och på hösten ställer man tillbaka trädgårdsmöblerna...alltså ska vi ställa tillbaka klockan en timme...och så blir det lite ljusare på morgonen ett tag till...
*
Önskar er alla en fin onsdag!
Kram,
Regina

16 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Japp, nu får vi en extratimme på dygnet! Hoppas du slipper arbete då i alla fall :)
Väggdekorationen var himla fin!
Kram marie

Anonym sa...

Fina bilder och fina saker. Ja det här med klockan, det gäller att ha tungan rätt i mun:-)

Kram

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej där vännen!
Vilka fina och intressanta inlägg jag läst nu. Har varit dålig att kika runt hos er...
Hoppas du får en mer normal arbetsvecka denna veckan. Jag var helt slut ikväll, det tar på en när man har extramöten på jobbet. Vi har haft samtal runt åtgärdsprogram och då tror jag att det tar extra energi. Det kändes så ikväll...
Är såå nöjd med de fina örhängena:-)
Kram på dig!
Susanne

Anki sa...

Hmm det är huvudbry varje gång, det här med klockan! Underbara bilder, novemberkaktus får mig att tänka på min mamma som alltid hade såna!

Kramis!

Mina Gouldsamadiner sa...

Vilken snygg väggdekoration i bakgrunden där...
Kramiz.

Unknown sa...

Det är alltid ett bekymmer det där med klockan. Iår jobbare jag inte natt iaf utan får åran att sova en timme mera ;). Hoppas på det samma för dig.
Blev fin som vit din de väggdekoration. Ock blommande novemberkaktusar är verkligen fint.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Solstrimmor sa...

Så bra att du har det lite lugnare nu. Hoppas det består!
Vill också ha en vit novemberkaktus! Har en stor kaktus som härstammar från min farmor, men den blommar dåligt och ändå har den varit ute hela sommaren.

Ha en skön dag.
Kram Eva-Mari

Ps. Var in på din blogg i tisdags och då flög det små textsnuttar kors och tvärs över hela din blogg så jag hoppade ut snabbt som bara den! Trodde du blivit hackad?? Har du märkt nåt?

Country Hill sa...

Hoppas det funkar med en kommentar nu har haft jätteproblem med blogger ett tag.
Kan tänka mig att du har haft mycket ett tag hoppas du har det lite lugnare nu. Jättevackra bilder så snygg väggdekorationen blev och ljusstaken var verkligen söt.
Ha det bäst!
Kram Lena

Bitte sa...

Så vacker väggdekorationen blev som vit också! :-) Jag tänker alltid på Bali när jag ser den, för det fanns liknande väggdekorationer där. Bali skulle inte vara så dumt nu när temperaturen bara sjunker dag för dag.

Ha en fin vecka, det ska bli spännande att se mormorsrutorna framöver! :-)

Många kramar
Bite

skifferhuset sa...

Vilken fin väggdekoration, tycker du gjorde helt rätt att få den vit, så vackert! Tänk att man fortfarande har problem med tiden fram eller tillbaka efter såååå många år! *ler* Kram Iréne

Lissboden sa...

Väggdekorationen blev fin vit även om jag tycker att den är vacker i den grågröna färgen också.
Det blir bra med ljusare mornar men desto jobbigare med de mörka kvällarna så jag föredrar sommartiden.
Må så gott!
Kram/Maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har du sett Ica-reklamen om och ställa om klockan.... den är riktigt rolig. Blev vackert med vitt, och jag håller med det är så mycket lättare och dekorera med vita saker. En sån kaktus ska jag titta efter idag när jag handlar.
Varm kram
AnnaMaria

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Kakrusblommor är verkligen vackra. Pappa har några olika sorter som av och till blommar. Superfina blommor!

Visst är det fiffigt att måla om saker och ting när man känner att det hade passat med något annat. Och så kan man ju måla om ingen om man får lust på något nytt. :-)

Ha en fortsatt fin torsdag!

Annie - Annalunda sa...

Ibland blir det lite för mycket av allt och då kan det kännas tungt. Vilka fina bilder och vad fint du har gjort om. Jag brukar också hålla reda på sommar/vintertid med hjälp av "trädgårdsmöblerna" :) Kram Annie

Bitte sa...

Hihi, jag skrattade så jag fick tårar i ögonen när jag såg att lyckats skriva "såsslev" i inlägget! :-) Och förra gången blev det "soppslev" i stället för tvärtom... förvirringen är total och så verkar jag inte riktigt kunna skilja på slev och slev ;-).

Ha en fortsatt fin dag, vad roligt att du fick tag på en till sist! :-)

Många kramar
Bitte

Mariette sa...

Hej!

Du skulle plantera på gravar,-om du inte gillar ljung, annars är den två eller trefärgade jättefin tycker jag (vit/rosa/cerise)... Eller så är mitt tips skimmia, vintrig och fin.

Hoppas allt är bra med dig och att du får en skön helg!

Kram mariette