lördag 1 oktober 2011

Nu är de här!

Nu är det oktober och de är redan här! Vilka då, tänker ni. Jo, småfåglarna är redan här...Varje höst kommer småfåglarna och flaxar framför fönsterna. De sitter på fönsterbrädan och pickar på fönstret, precis som att tala om att nu damen där inne, nu är det dags att börja mata oss. Och det slår aldrig fel. Någon vecka efter blir det kallt och riktigt ruskväder...och jag tänker nu, det kan väl inte vara sant...nu när det är så ljuvligt...
Idag vankas kalas, dubbelkalas till och med. Önskar er en fin början på oktober månad och jag hoppas verkligen småfåglarna har fel...
*
Kram,
Regina

9 kommentarer:

Unknown sa...

God morgon!
Småfåglar i all ära men inte vill jag ha kallt och ruskväder.
Tänk om vi kunde få ha en så här fin höst ända tills det är dags för riktiga vintern att komma :).
Fina bilder du bjuder på.

Ha en fin lördag, kram Ing-Britt

Linda sa...

Vilka vackra trädgårdsbilder du bjuder på!

Ha en riktigt fin lördag!

Kram Linda

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det har dom inte, det tror jag aldrig dom har tyvärr. Jag köpte fågelmat och hängde ut igår, och du skulle hört vilket lyckligt kvitter. En del av dom åker ju söderut, då är det bra och ha magen full vid start.
Ha en fin lördag
Kramar
AnnaMaria

annika sa...

Men inte ska det väl bli höstrusk inte...
Nu ska jag klippa gräsmattan medan C målar. I morgon är det kalas hos den äldste sonen. Tiden går men tur att jag inte är så gammal :)))

Kram
annika

Lisas torp sa...

Ja, jag hoppas också att småfåglarna har fel! Vilket underbart väder vi har just nu, men vill ju aldrig att det ska ta slut!
Vilka vackra bilder du visar!
Ha en härlig helg!
Kram
Lisa

barbrok sa...

Hoppas fåglarna har jättefel! Man kan ju inte tro det är höst då vi igår satt ute och åt sen middag och det var 21 grader kl 16!!
Ha en bra fortsättning på helgen
Kram
Barbro

annashusidingtuna sa...

Hej!
Nej, ngt höstrusk vill jag då verkligen inte ha, vi hoppar det det här året gärna all snö också..
Kram Anna

Puumuli sa...

Jag tror faktiskt att fåglarna vet vad de gör... Ja, man borde nog börja skaffa fram frön ifall det nu blir kallare snart. Det sägs att man borde börja mata fåglarna först när marken fryser till men jag har alltid börjat i mitten av oktober, ssäga vad man vill.

Kram
Sari från Puumuli

C De-sign sa...

Fina bilder.... och småfåglarna har varit lite extra "livliga" här med..... ja, nu ska jag passa på idag att vara ute och njuta! Önskar dig en fin söndag! Kram fr C