söndag 6 februari 2011

Jag har drabbats...

...jaha, det är väl bara att konstatera fakta...jag har drabbats av bloggtorka...jag har försökt att samla mig...tittat igenom bilder...funderat...varit inne och läst hos er alla härligt kreativa och inspirerande bloggvänner...stängt av datorn...plockat lite...möblerat om...satt på datorn igen...tittat på bilder...neeej fortfarande lika torrt...ungefär som rosorna i den lilla fattigmansvasen i min ljusgröna glasklocka...
...hallen...så mörk att blixten behövs...å så blir bilderna blacka och färgen försvinner...ett fynd har jag gjort som får ackompanjera mina andra ärggröna saker på mintgröna byrån i hallen...
...ett träornament...stort är det...snirkligt och grönt...sååå vackert...
I förra veckan tog mitt liv en oväntad vändning...på några sekunder förändrades allt...den väg som var utstakad bröts plötsligt...kvar står jag här och känner mig såå förvirrad...jag har nu lärt mig att man kan inte hålla något för sant...
*
Kram,
Regina

23 kommentarer:

annika sa...

Bloggtorka har vi nog alla ha en släng av lite titt som tätt. Så fint du har det där på byrån.
Gillar inte den vändningen som vägen tog förra veckan. Har tänkt jättemycket på det.
Förstår din förvirring vännen.

♥ Kram

Vit som snö sa...

Jag tror att jag också har lite bloggtorka...tycker att alla inlägg är så trista. Men så är det ganska trist just nu oxå...i mitt liv iallafall.
Hoppas din vändning leder till något positivt..jag vet ju inte vad som hänt dej. Men det är inte alltid den tänkta vägen vi får gå vidare på.. Däremot kan det finnas mycket vackra stigar att gå som du missat annars... Så ser jag på det...det blir lättare så:)
Otroligt vackert ornament!!! I mina ögon råder ingen bloggtorka hos dej:)
Sköt om dej! Kram Cilla

Rummet för välbefinnande sa...

Men, så ledsen jag blir nu.... Ja, livet tar oss med på sina kringelikrokar minsann, varken vi vill det eller ej. Hoppas verkligen att det blir bättre.
Jag som precis tänkte jag skulle förgylla din tillvaro lite med att berätta om min fina utlottning, men den kanske hamnar lite i skymundan nu känner jag. Det viktigaste är att det blir bra igen.
Kram från mig

Anonym sa...

Jag vet precis hur det känns att drabbas av bloggtorka. När det hände mig första gången så blev jag superstressad, men nu tar jag det bara lugnt när det händer och vips så har jag massor av ideér och energi för att blogga igen :)

Njut av inspiration på andra bloggar så syns vi när du kommer med ny energi!

Kram Lena

Roses & Angels sa...

Ja du alla drabbas vi av bloggtorka ibland. Jag hade några dagar här där jag funderade på vad man ska lägga ut, vad ska man skriva. Inne hos andra märkte jag också att man skrev nästan likadant. Tog några dagars paus och letade inte ens efter inspirationen. Den kom av sig själv. Din energi återkommer jag lovar. Kram

Hoffmans Design sa...

Ja du jag brukar oxå få blogg torka men det har gått bra en tid nu men jag vet att den kommer. Så är det för alla.
Hoppas det ordnar sej med det som tog en vändning i dit liv. Kämpa på.
Jag finns här för dej Kram

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket vackert träornament och ja vändningen var inget kul du finns i mina tankar vännen!
Kram/Lena

Skogslyckan sa...

Bloggtorka har vi lite till mans ibland. Den här tiden är man lite off tycker jag. Vet inte vad det är som hänt dig, men sånt är livet. Ibland tar det tvära vändningar både positiva och negativa. Var rädd om dig!
Kram Pia

bokhyllan sa...

Bloggtorka får nog alla ibland. Hoppas att din vändning kan leda fram till något bra, till slut. Vet ju inte vad som hänt dig, men tänker på dig. Kram till dig.

tecknartina sa...

Trevligt att du tittade in på min blogg,
har kikat runt här också, du har mycket fina o känsliga närbilder..
varm hälsn fr Tina

Vardagslycka sa...

Sänder varmma styrkekramar till dig och hoppas allt reder ut sig, livet är ju upp och ner ibland och nu vet jag inte alls vad det är men jag tänker på dig.
Kram, kram Carina

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ibland är det så. Tomt och tungt, inget som inspirerar. Bloggtorka brukar ju gå över efter ett tag, hoppas det löser sig med annat också.
Må gott!

Elle sa...

Jag har också en lätt släng av bloggtorka. Det kommmer plötsligt, men sen försvinner det lika snabbt. Det är normalt.
Blir ledsen av att höra att ditt liv har tagit en plötslig vändning. Önskar jag kunde vara till tröst. Kan bara erbjuda dig att maila mig om du vill.
Skickar dig ett par strålar av den sol som lyser över Tyskland idag och hoppas att de värmer!
Kramar Elle

Hannis sa...

Blogglusten återkommer.
Och när det händer saker som förändrar livet så kanske inte lusten till att blogga blir så stor heller.
Hopas att det som hänt ordnar sig på bästa sätt!
Och att det kommer något gott ur det hela.

Kram Hannis

Compact Garden sa...

Man behöver oftast stöd i sin förvirring så hoppas att du har någon nära dej.
Vet inte vad som hänt dej men skickar massor av varma kramar från mej./Anne

Photo by Maria sa...

Bloggtorka har vi bloggare nån gång emellanåt. men trots det så blev det ju ett inlägg med fina bilder även denna gången.. Ornamentet är så vackert..

Hoppas det löser sig vad det än må vara..

Kramar
Mia

skifferhuset sa...

Hej! Ja till och med jag som bara bloggat från sept förra året, drabbas oxå av bloggtorka! Tror att det nog har lite att göra med årstiden! Hoppas att det löser sig för dig, vad det än må vara... sänder stora styrkekramar! Iréne

Unknown sa...

Tror du inte att bloggtorka beror på överambition?!
Ditt inlägg idag skulle ha räckt till minst tre inlägg?
Man blir verkligen nyfiken av dina sista fyra rader.......... skulle kunna vara början på en roman!
Kram
Ingemar

Unknown sa...

Gillar att läsa det du skriver......... ju!
Kram
Ingemar

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin header du gjort, och alla bilder är jättefina. Blogg-torka får nog alla av och till, jag har några reservinlägg. Då handlar det om färger, tex bara rosa. Nu hade du ju grönt, och vilket ornament! Det var så vackert.
Hoppas nu inte det händer tråkiga saker, var rädd om dig vännen.
Kramar
AnnaMaria

Anna-Lena sa...

Vilket vackert ornament! Du ska se att inspirationen vänder åter snart. Rätt vad det är har du massor av nya fina inlägg på gång.

Livet kan ta märkliga vägar ibland. Hoppas att omvägen inte blev alltför krånglig och att allt ordnar sig igen!

Hoppas att du får en fin vecka!

Kram Anna-Lena

Bitte sa...

Bloggtorka har jag också drabbats av vid några tillfällen, men den gick över efter ett tag :-). Det kan vara skönt med ett break emellanåt också!

Jag blir bekymrad när jag läser om att ditt liv plötsligt tagit en oväntad vändning, jag hoppas att det inte är något allvarligt som drabbat dig. Livet går sina egna vägar och vi tvingas följa med, vare sig vi vill eller inte. Vissa vändningar kan kännas bra och rätt efter ett tag, men andra vändningar är mycket svårare att acceptera och komma över.

Jag finns på mailen!

Många varma kramar
Beatrice

Verasantik sa...

Hej.

Hoppas det reder ut sig det som hänt och att det inte är allvarligt..Du verkar vara en sådan go och positiv person så det går säkert att lösa även om det kan kännas tungt och jobbigt. Energin till att blogga kommer säkert med tiden och det är så mycket i din blogg att njuta av igen så oss går det ingen nöd på!

Kramar från Eva.