söndag 31 oktober 2010

Åååå ljuvliga helg!

Nu sitter jag här och känner mig så där härligt sömnig som jag kan göra efter att ha tillbringat mer tid ute än inne. Denna helg har bjudit på underbart milt väder. Tidigt i lördags traskade (eller rättare sagt halkade, snavade, vinglade, fastnade, rutschade) jag runt ute i skogen. Hittade många skatter i skogens skafferi. Sen planterade jag ut sånt som jag haft i krukor i trädgården, bl.a. Lammöron och Lavendel. Min planteringshörna hade jag för länge sedan tänk att inreda och visa er, men det har inte blivit så. Jag var så sur för jag hade svarat på en annons på Blocket och skulle köpa två korgstolar som jag skulle ha där. När vi skulle åka och hämta dem var de redan sålda! Fy vad jag tycker sånt är tråkigt. Nu har jag iaf gjort lite höstfint i planteringshörnan...
På eftermiddagen var jag iväg på spabehandling. Guuu så skönt det var att få sjunka ner i ett massagebad med lugnande oljor och bli ompysslad. Sen var jag slöööööö och slappade heeeeela kvällen. Tidigt idag åkte maken och jag iväg till Åsby i Hallstahammar. Så mycket fint de har där och gott fika. Några saker fick följa med hem. På hemvägen stannade vi vid Slottsboden i Strömsholm och inte fanns det mindre med fina saker där;-) Vi var hemma mitt på dagen och sen har jag varit ute och gjort kransar och lite annat som jag visar nästa gång. Det blev mörkt tidigt beroende på att vi ställt om klockan.
Önskar er en fin söndagskväll!
Kram,
Regina

19 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad fint du har gjort det ute. Söt gammal lykta med ljus i.

Kram

Fågel Blå sa...

Åhh så fint du gjort det!!!
Får sådan inspiration av dina fina bilder!
Kram och ha en fin Söndagkväll!
Kram Kathrine

Sirpa sa...

Så underbara bilder! Låter att du har haft det bra! Skönt!
Ha en fin kväll och en trevlig måndag!
Kram Sirpa

Vita små hjärtan sa...

Vilken mysig helg du har haft!
Å mysiga höstbilder....
Ja man fick mycke gjort på en timma extra...
Ha en fin kväll.
Kram Agnetha

Verasantik sa...

Hej.

Vilken skön helg du haft. Både ute i skogen och utfärd och spa..och fina bilder! Själv har jag satt upp nya hyllor i affären som jag tänkt göra länge och det blev riktigt bra. Nästa vecka ska jag ta fram julsakerna. Bästa tiden på året tycker jag....
Kram Eva.

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja sådant blir man ledsen och lite arg när man tror att man skall åka och köpa korgstolar och sedan är dom sålda när man kommer fram.
Du har gjort det jätte fint där på ditt planteringsbord med snygg lykta och pumpor mm.
Kram:)

Hannis sa...

Vilka härliga färggranna bilder!
Fint ser det ut.

Underbart med spa.
Gjorde hemma-spa i går och känner mig som ny i dag=))

Kram Hannis

Norregård sa...

Tråkigt med stolarna:(
Men vad höstigt och fint du gjort!!!

Kram Malin

annika sa...

Du verkar ha haft en riktigt energigivande helg. Tråkigt med stolarna men du ska se att det är nog någon mening med det...det visar sig så smånigom.
I våras stannade jag och en kompis till där i Åby då vi var på väg hem från Stockholm. DEt fanns massor av blommor så jag tror att några kom med hem. Åby påminner mig om Plantmarknaden i Lindesberg...lika fint.
Skulle behöva ett spa nu för jag har öst grus i skottkärror hemma hos sonen.

Kram
annika

Photo by Maria sa...

Så fint du har gjort det och vad häftig den ena pumpan var..

Ha nu en fortsatt bra kväll, natt och en skön måndag..

Kram Mia

Viola sa...

Vilket vackert arrangemang du skapat, vilket sätt emd korgstolarna..förstår att du blev både arg och besviken, håller tummarna på utlottningen, ha en fin vecka, kramen

vadmalen sa...

Hjälp vad mkt du har hunnit med idag. Vad tråkigt att råka ut för det du gjorde på Blocket men riktigt fint är det ju i din hörna.
Birgit

Penseldraget sa...

Låter som en både skön och kreativ helg, härligt;) jätte fina arrangemang du gjort riktigt snyggt
kram pia

Ett Vitare Hem sa...

Åh så arg man blir när folk säljer saker fast man ringt och sagt att man kommer. Urvackra bilder vännen och skönt med spa!
Ha en härlig dag!
Kram/Lena

Elle sa...

Vad kul att du tyckte om mitt inlägg, det värmer!
Hos dig är det riktigt höstpyntat. Jag försökte få tag i en pumpa (till soppa) förra veckan, men uppdraget misslyckades. Rätt hopplöst innan Halloween...
Ser att du bor i mina gamla hemtrakter. Jag är en fd Eskilstunatös.
Ha en skön dag!
Kram Elle

LjuvligtLantligt sa...

Men usch..ja det är min största fasa att ngn gör sådär hemma hos oss! Jag kommer att bli helt knäckt! Vi har ju turen att vara hemma på lite olika tidpunkter, skulle det nu vara tjuvar som studerar oss innan så är det ganska hopplöst eftersom vi bor på en hörna, vi springer ut o in på helt olika tider, vi har massor av larm+larmdekaler överallt. Självklart är man INTE säker för det, vill de så hittar de ett sätt.
Hoppas att ni o vi aldrig råkar ut för detta någonsin..
Kram på dig!
Git

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint du har gjort, fina små pumpor. Det var synd att du inte fick korgstolarna, tycker jag hör ofta att det blir så. Dålig stil är det!
Ha en bra vecka
Kramar
AnnaMaria
Ps, min krans är öppningsbar, bara och trycka in efter årstid.

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej goa du,
vilken härlig hösthörna! Och en sån där fin kotte, det vill jag också ha ju... Men vad var det för knasig Blocketsäljare, så kan man väl inte göra. Vi har haft tur, men man blir ju lite paff när man hör om sånt här.
Kram på dig!
Susanne

Lilla hjärtat sa...

Så fint du har dekorerat ute!!
Visst finns det mycket fint i Åsby.
Så mysigt ni verkar haft det på eran utflykt!!
Ja Design & Countryhouse tycker jag att du ska besöka. Där finns så mycket fint....
Kram A-K