lördag 11 september 2010

Bloppis, bloggmarknad, award och loppis

Nu har Pelargonerna planterats om, en del hade vuxit ur sina krukor. Det börjar bli dags att se över vinterförvaringen. Jag har loppat och målat och pysslat och stickat, det har med andra ord varit en kreativ helg, so far. Rara Sandra (Vintage House) hade en bloppis för ett tag sedan och jag hade turen och fick köpa den lilla vita porslinsburken med blomman på locket. När jag såg den på hennes bloppis tänkte jag att den passar bra tillsammans med min soppterrin. Ett par små urtavlor hittade också hem till mig.
På bloggmarkanden förra helgen köpte jag en vit tekanna av Carina (Ängeln i vitt) och det vita kruset med blå dekor hade hon med sig till mig. Tack snälla vän, du visste att jag var svag för vitt porslin med blå dekor;-) På torget köpte jag en bukett Luktärtor och jag längtar redan till nästa vår, då jag ska så Luktärtor som ska få slingra i spaljén vid min planteringshörna.
Kvällssolen lyser in i vårt matrum och jag tycker det är så vackert med de varmrosa strålarna. Avslutar det här inlägget med att skicka en stor kram och tacka för Awarden som jag fått av goa Sirpa (Änglar och Pärlor).
>Först ska jag kopiera Awarden och klistra in den<; >tacka och länka till den man fått den av<; >berätta sju (intressanta) saker om sig själv<. Jag har fått liknande Awarder tidigare och berättat saker om mig här och här. Nu är det meningen att jag ska nominera sju andra bloggar och det har jag också gjort tidigare och jag minns hur svårt det vara att välja ut några. Så nu delar jag med mig av den här till er alla och den som känner för att ta emot Awarden...den är er.
*
Nämnde att jag varit på loppis idag, en snabb runda, men hittade faktiskt några små roliga saker, bl.a. en bok av Joyce Carol Oates. Boken heter Blonde en roman som sägs teckna ett närgånget porträtt av Marilyn Monroe. Har just avslutat en annan bok så nu blir det soffhörnet och den nya boken.
*
Önskar er en jättskön lördagskväll och en god sovmorgon i morgon.
Kram,
Regina

14 kommentarer:

Country Hill sa...

Så mycket fint Du köpt, är också svag för vitt porslin.
Grattis till den fina awarden den är Du väl värd och ha en fin kväll!
Kram Lena

Evelina sa...

Godkväll i stugan!
Jisses,vad mycket fina fynd du hittat! Spännande det låter med bloggloppis..

Pssss... svampbilder finns till försäljning i Emakeriet den 26 september.. ;)

Hoppas du får en fortsatt trevlig helg.
Kram Evelina

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fina saker, jättefina verkligen. Visst är det kul när man finner så vackert!
Agneta kram

Sirpa sa...

Tack vännen!
Vad fina porsliner du har!
Kartläsare i rally...jag blev imponerad:)
Har en fin söndag!
Kram Sirpa

Ett Vitare Hem sa...

Åhå vilka härliga bilder du visar! Grattis till awarden!
Ha en härlig dag!
Kram/LenaS

vadmalen sa...

Jättefina saker som du har hittat. Luktärtor är ju så tacksamma att odla Ju fler man plockar ju fler kommer det ju. tack för kommentaren hos mej.
Kram
Birgit

Mycket annat & lite betong sa...

Så flitig du har varit både hemma och på bloppis!
Jag måste berömma dina fina dimbilder i förra inlägget. Jättevackra!

Ha det bra!
Agneta

Anna-Lena sa...

Vad fint det var med allt ditt vita och blå porslin. Såg fina saker från Lena med. Är väldigt sugen på en sådan fin mjölsäck jag med. Hon är så duktig på att göra vackra saker. Hoppas att du får en skön start på veckan!

Kram Anna-Lena

Compact Garden sa...

Nej men nu blev jag nyfiken...bloppis? är det saker som sålts via bloggen eller ...nä nu får du hjälpa mej haha kram Anne

Anki sa...

Hej vännen & Tack...du är för gullig du!
Meen var du på bloggmarknaden?!...åh vad gärna jag hade velat vara där, men det kanske blir fler gånger!
Du har så mycket vackert porslin, jag letar hela tiden men hittar aldrig når, hihi!
Mm sovmorgon blir det allt här, värsta förkylningen har flugit på oss!

Ha det gott!
Kramis!

Grattis till din award, den är du väl värd!

Verasantik sa...

Hej.

Grattis till din award, den kom rätt!

Ha en bra vecka.
Kram Eva.

Bitte sa...

Det låter som att du hade en mysig helg! :-) Vad mycket fint du hittade där, både krukan och den gamla urtavlan var så söta. Urtavlor brukar vara svåra att finna, men ibland så...

Jag var också på loppis i lördags och jag vet inte hur det kommer sig, men visst känner man sig lite gladare efter ett loppisbesök...? :-)

Grattis också till din fina award!

Ha en fin vecka!

Många kramar
Beatrice

Viola sa...

Så mkt rart du visar, här är det bara regn och rusk..om du vill så kan jag sända dom spetsgardinerna som jag säljer ifrån Svanefors, är faktiskt de finaste jag sett och har en lite stärkt kvalité över si..inga sladdriga gardiner här inte...hör av dig om du är intresserad, kram

Vardagens guldkorn sa...

Vilka underbara luktisar, perfekt i dom fina krusen!
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Linda