tisdag 13 juli 2010

My white bicycle

God kväll alla fina i sommarvärmen!
Har sett att det varit ett par dramatiska väder dygn i de västra delarna av vårt avlånga land. Jag hoppas att ni alla mår bra och inte blivit allt för hårt drabbade av vädrets makter. Här hos oss har vi knappt sett ett moln och temperaturen har varit runt 30 + under dagarna, idag +33. Det är de tidiga mornarna eller de sena kvällarna som är behagligast just nu. Men det blir inte många knop under dagarna. Blommorna i vaserna inomhus skiftar ständigt efter vad som finns tillgängligt. En kväll stannade jag vid ett sädesfält och plockade en bukett Blåklint.
Min gamla cykel har fått lite färg och maken hade en trälåda som han satte fast på pakethållaren. Där bor en av mina Mårbacka som jag lyckades klara från förra året. I mina blomlådor har jag Pelargon Kaskad, i år köpte jag tomatröda, som kontrast till vårt vita hus, brukar ha rosa och det är nog finare. Kaskad är den bästa blomman för mina blomlådor för de tål både regn, torka och blåst.
Önskar er fina dagar!
Kram,
Regina

13 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Wow så snyggt det blev!!! Och här började åskan mullra idag vid 13-tiden och höll på till 17 och sen har det regnat till och från, helt underbart att slippa värmen lite, få frisk luft och kunna vädra ut här hemma....
Ha en finfin kväll vännen!
Kramis/LenaS

Felix sa...

Vilka härliga bilder! Älskar pelargoner. Och en ny somrig header också!

Här har det åskat och regnat i eftermiddag. Vi fick 64 mm regn! Längs vägen från jobbet var det en hel del nerblåsta träd och grenar dessutom.

Sommarhälsningar
Elisabet

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Regina.
Oj så fin din cykel blev, ja det ska vara du som kom på att måla den vit, och dekorera med blommor, som ett smycke.
Jätttefina loppissaker har du hittat.Vilka fynd.
Hoppas ni får lite svalare om det är för varmt.
Ha det bra.
Kram Zara

Country Hill sa...

Den cykeln blev verkligen fin och så fint med alla blommor på.
Härlig sommarheader!
Kram Lena

Madame Nyberg sa...

Va fint du gör....
I år satsade jag på Mårbacka i blomlådorna. Var lite skeptiskt eftersom dom är lite kinkiga, men det har fungerat jättebra. Me Like.
Va kul att du kommer åt Valbo-hållet i sommar. Du är såååå Välkommen!
(Lova att du säger vem du är, jag har ju varnat om att jag är ansikts-senil)
Kram-KRam

hemma hos lilla mej sa...

Vad fin cykeln blev.Bara så underbart med alla blommor på.Fina bilder du isar.Önskar dej en härlig sommardag Kram Rita ♥

Lillemor sa...

vilka fina blombilder. Gillar utsmyckningen på din cykel.
Kram Lillemor

Lisas torp sa...

Ja, vilken värme vi har! Den verkar ju aldrig ta slut! Jag hoppas på lite regn till helgen här!
Så vacker din blåklint är och cykeln - så jättefin den blev och lådan med pelargoner! Ursnyggt!
Ha en fin dag ...i skuggan!
Lisa

Home No.1 sa...

Hej hopp! Vilken härlig cykel, skulle vilja ha en sån jag med och spraya vit! Och fina pryttlar du inhandlade dig på bloggträffen! Kram Annica.

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Regina.
Tack för din långa och jättefina kommentar hos mig, det uppskattas.
Oj så spännande, visa din ljuskrona så klart, Jag älskar verkligen ljuskronor, i alla dess former, om du tänker på min bloggs namn så vet du att det stämmer.
Din cykel är sååååååååååå läcker, måste säga det igen.
Ha en fin dag.
Kram Zara

Mia sa...

Hej!

Detta var lite kul så jag måste skriva en liten kommentar. Jag satt och skrev ett litet inlägg i min blogg och fick ett totalt hjärnstopp när jag skulle skriva ordet sommarmornar, hur stavas mornar, kan man skriva så. Ibland kan de enklaste ord bara bli jättekonstiga. I alla fall goggla jag på sommarmornar för att se att det blev rätt och då dök din blogg upp med inlägget från 8 juli tror jag det var där du skrivit om sommarmornar. Och sen gick det upp för mig att jag faktiskt tror vi bor i samma stad då du skrivit om Tysslinge och elses bod. Så det finns tydligen många sätt att hitta trevliga bloggar på. :o)

Jättefin blogg och superfina ljusstakar du hittat, letar som en tok efter lite olika i silver som inte är för dyra. Får man fråga vad de på myrorna kostade?

Kram Mia

Lissboden sa...

Din vita cykel blev jättefin och dina loppissaker du fyndet var också så vackra.
Det är skönt att det äntligen börjat regna lite här hos oss, gräsmattorna behöver mycket av den varan just nu.
Må så gott och ha en fin helg!
Kram från Maria

Hos Madeleine Hudvård & Inredning sa...

Kul ide med cyleln.Skulle gärna hitta en paket cykel eller en cykelkärra att ha utanför min butik. Någon som vet någon till salu får gärna höra av sig
Hos Madeleine Hudvård & Inredning