söndag 28 februari 2016

Då så...

...var helgen slut...en vacker helg med solsken som värmt...idag tog jag en lång promenad med min granne...det var skönt att få röra på sig lite långsamt eftersom jag varit sjuk och behövt uppsöka sjukvården för att få lite medikamenter för att mota bort bacilluskerna...men nu går det åt rätt håll...
...vad härligt det är med alla vårblommor man kan köpa i butik nu...jag har njutit av krokusar, pärlhyacinter och tulpaner. Lillkatten börjar bli stor nu...han är busig och hittar på en massa hyss...samtidigt är han verkligen en egen personlighet...envis och kärleksfull...
...vi har haft en del att göra...svärmors hus har tömts...först på personliga saker för att mäklaren skulle kunna ta bilder till annonsen och sen efter försäljningen...i mitten på mars flyttar en ny ägare in...det känns konstigt att vi har en del av svärmors saker i vårt hus nu...men lite trösterikt också...hon finns med oss...
...härom kvällen var vi ute på ett ärende och samtidigt gick solen ner...det var så vackert på himlen...på vägen hem stötte vi på fyra älgar...en älgko med tvillingkalvar och en mellanstor älg...kanske hennes större kalv...kändes lite häftigt med tanke på min berättelse i förra inlägget...
Önskar er en fin ny vecka!
Kram,
Regina

19 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Guud så vacker sista bild !!!
Jaa du snacka om nostalgi...jag är hur nostalgisk som helst när det gäller att sälja hus...då menar jag mitt föräldrahem som vi sålde i fjol sommar...såå ledsamt men nödvändigt !!!..för mina föräldrar har blivit "sjuklingar" och orkar inte med sitt hus (som nu är sålt)......blir svårt att komma över det märker jag...det är ju mitt hem som jag har vuxit upp med...men inget varar för evigt...
Ha nu en fin ny vecka ;))
Kram bia

Ezter sa...

Jättefin solnedgång! Så skönt ändå att huset är sålt. Tråkigt när sådant dröjer även om anledningen till försäljningen är ännu tråkigare. Hoppas du mår bättre nu!

Rosor och ruiner sa...

Skönt att du är på bättringsvägen, inte kul att vara sjuk inte! Ja, det är alltid lite konstigt att städa ur från en nära som inte längre finns bland oss, har gjort det både för svärmor och min egen mamma. Konstigt att man har vissa av deras saker, men ändå tänker man alltid på dem, när man ser eller använder de saker man har fått efter dem och det är fint tycker jag. Det finns många minnen i saker.

Fin historia om ditt möte med älgen!

Må gott och fortsätt att krya på dig!
Fin kisse!
Gunilla

Meta sa...

Det är livets gång och minnen är alltid bra att ha, vad det än är materiellt eller visuellt.Jag tror säkert att ni gjort det rätta för henne och hon är tacksam för det.( min dotters fd. svärfar och döde man kom till henne i en Healing och tackade för det vi gjort för dem nu i vinter då han dog)Det känns bra med tanke på hur vi slet med allt.
Ha nu en fin och bra vecka.
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Ja igår var det många ute på långpromenad! Hela Karlskrona var på fötter ute i solen hi hi...
Skönt att du mår bättre nu och älgar vill man inte möta på vägen, huu...inte vildsvin heller!!
Ha en fin vecka, sköt om dig Regina.
Kram från Titti

Elisabeth sa...

Jag har nu tömt min mammas hus, mitt föräldrar hem,så jag har 100% förståelse vad du / ni går igenom. Det är jobbigt. Huset är nu sålt och det känns också konstigt , ngn annan tar över den stafett pinnen.

KRAM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skönt att du mår bättre, och att allt är
klart med huset. Det var en gullig katt du har,
fin färg på pälsen.
Kramar/AM

Vardag och flärd sa...

Så fina bilder! Och gott att du mår bättre.
Det är svårt att städa bort efter en nära, det finns ingen glädje mer än kanske att huset är sålt så ni inte behöver tänka på det mer.
Ha det fint!
Kram Eva

Helena sa...

Skönt att du mår bättre! Visst är det härligt med alla vårtecken. Kram

Solstrimmor sa...

Äntligen första dagen i mars månad! Hoppas verkligen du piggnat på dig nu. Lilla katten är en riktig skönhet, så nobel! Saknar min Maja. Men någon mer katt blir det nog inte. Jag njuter av andras!

Vilka älgupplevelser du är med om. Jag har bara sett älgar två gånger i mitt liv, en i skogen och en som sprang över vägen framför bilen. Det är stora och mäktiga djur. Helst ser jag dem på bild.

Allt gott till dig Regina.
Kramar från Eva-Mari

Hajan sa...

Det är livets gång, saknaden finns ju alltid kvar, men det bliver
bättre i alla fall. Man försöker, så vacker din blogg är
har du ny Avards ?
I dag regnar ju det, och det tycker nog de flesta att det är tråkigt. Men jag är som käringen mot strömmen, och tycker det är skönt.
Alla mina fönster blev underbara, nu är det bara att sparka igång
och tvätta dem på insidan med.
Du har så fina bilder, katten är ju underbar lycka till med den.
Kram från Hajan

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken söt katt! Vad är det för ras, den ser ädel och nobel ut! Gullig.
Ja, vårblommor vill man ha nu, men själv har jag inte en enda. Jo, grenar från ett körsbärsträd, det har vi.
Vilken otroligt vacker himmel!
Agneta kram

FREEDOMtravel sa...

Waow vilken himmel! Dramatiskt!

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Så skönt att du mår bättre. Förstår att det känns jobbigt att tömma svärmors hus, många minnen som kommer upp. Hemskt när människor går bort. Hemskt.

Vilken vacker bild du avslutar inlägget med, fantastisk!

Kramar Anncathrine

Anonym sa...

Vilken underbar bild, vad kan vara vackrare än en solnedgång. Vi blir nog alla lite nostalgiska, men det är ju livets gång... men det är svårt med alla minnen.
Skickar dig en varm kram!
Kram Birgitta.

Vita Falkens Lantliv sa...

Skönt att du känner dig bättre! Jag låg i influensa och det tog tid att bli helt bra. Underbar solnedgång ❤❤❤

Unknown sa...

great work

تصميم مواقع
amazing

شركة تنظيف بالرياض
good job Beautiful! :)

حراج السيارات

الصفوة جروب sa...

شركة ورس لمكافحة الحشرات
شركة ورس لرش المبيدات
شركة ورس لمكافحة الحشرات بالاحساء

الصفوة جروب sa...

افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

______________________________________________________________________________________________________________________


شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف