tisdag 12 januari 2016

Stockholm...

...är en underbart vacker stad...och under trettondagshelgen tillbringade maken och jag två dagar i huvudstaden. På dagarna vandrade vi runt i det friska och soliga vädret, besökte museer och Fotografiska. Vi åt god mat med utsikt över vattnet, fikade och pratade...man ser att det var ganska kallt för isen började lägga sig...
...på kvällen var vi på club och lyssnade på bra livemusik och sen sov vi på ett fint hotell och njöt av en lång, god frukost...så skön start på året...jag brukar inte ge några nyårslöften, men tänker att jag/vi detta nya år ska vara lite snällare mot oss själva och försöka skapa många tillfällen för återhämtning...
Kram,
Regina 

11 kommentarer:

lisashus sa...

Det låter som om ni hade en härlig helg i vackra Stockholm! Åh, jag saknar verkligen min gamla hemstad ibland, särskilt den här årstiden, när det mest är grått och kallt! Då kan man göra precis som ni har gjort storsa omkring och bara njuta av allt utbud! Ja, det saknar jag verkligen!
Vilken vacker bild!
Ha en god fortsättning på nya året!
kram
Lisa

Solstrimmor sa...

Så härlig helg ni haft! Att byta miljö och se varandra med andra ögon än hemmavid är stärkande för båda! Ett mycket bra nyårslöfte tycker jag.

Må gott i vardagen också och god fortsättning på året.
Kramar från Eva-Mari

Ezter sa...

Låter härligt! Vi ska till Sthlm nästa helg :)

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter jättehärligt! Vi borde lära oss att göra sådana där utflykter vi också, men det blir inte så många. Hund och katter skall ordnas för och då är det enklare att stanna hemma. Men.....Vilken vacker bild! Och man ser att isen är på gång!
Agneta kram

Elisabeth sa...

en härlig helg tillsammans är kanske vad vi alla behöver, vara snälla mot sig själv, så som jag har läst, tycker jag du redan är det mot dig..

KRAM

Photo by Maria sa...

Stockholm är en fantastiskt vacker stad..
Jag och min sambo avslutade 2015 och startade 2016 i just Stockholm.. Vi hade det supermysigt med promenader i stan, konsert på nyårsafton och kusinträff på nyårsdagen =)

Ha nu en fin fortsatt 2016..

Kram Mia

Meta sa...

Vad härligt det låter. et är tur att det går att göra andra saker än det jag har hållit på med på Lidingö nu denna veckan. Vacker utsikt har vi haft men den hinner jag inte njuta av när det är mycket som ska göras på kort tid. Nu är vi nästan klara och jag väntar på att få fara hem och vila upp mig. Några tulpaner blir det till familjen innan jag far och ett grattis till Barnbarnet.
Ett bra löfte du gett, det borde nog fler tänka på inklusive jag då.
Ha det gott och njuta dagen
Kram Meta

Nyanser av vitt sa...

Så himla mysigt vännen.
Kram Agneta

Rosa i huset i vitt sa...

kikar in och säger hej
kram Rosa

Anonym sa...

Låter underbart, flyttade från Sthlm för många år sedan... längtar ibland tillbaka.
Kram Birgitta

mohamed abdellatif sa...

شركة مكافحة النمل الابيض بجدة
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالخرج
شركة مكافحة حشرات بابها
شركة مكافحة حشرات بالقطيف