lördag 29 december 2012

Jag föredrar vintervitt...

...framför regn och slask...Det fluffiga snötäcket och den friska höga luften har bytts ut mot blaskig snösörja och fyra nyanser av grått. Inte för att det spelar så stor roll när man sitter inne och arbetar...men lite lättare går det ju om solen letar sig fram...
 
Jag är ständigt trött...sen i början av året har jag haft besvär med en axel, men de senaste sex månaderna har det varit riktigt besvärligt, vilket gör att jag sover nån timme hit och dit per natt. Jag har inte sovit en hel natt på snart ett år. Axeln är stel med begränsad rörelseförmåga och värker...provade en och en halv vecka med piller från farbror doktorn, men då blev jag lite konstig i huvudet, så jag tror inte att jag och piller passar ihop. Dessutom har det ju varit så mycket annat under året som jag har varit tvungen att ta itu med och då finns ju inte tiden för en själv riktigt...Trots besvären har jag bara varit sjukskriven en dag...tur att jag inte har ett hantverksyrke... 
Detta år börjar ticka mot sitt slut och jag ser faktiskt med bävan fram emot nästa år...vet redan nu att det kommer att börja med mera elände...jag får väl sikta på 2014 istället=)
Kram,
Regina

18 kommentarer:

Stina sa...

Härliga bilder!

Jag hoppas verkligen att du slipper bäva en massa. Jag önskar att du ska få må bra.
Stor kram Stina

Snäckskalsdalen. sa...

Ja vad säger man om väder och vind, jag tycker ju också att det är finare med snö och sol än det vi har här, för idag är det bedrövligt.

Tråkigt att höra att du har så ont i en axel och att inte piller hjälper. Jag hoppas det klingar av, kan du få sjukgymnastik eller dylikt, det kanske skulle vara bra? Värme?

Det låter illa att du vet att 2013 kommer att börja tradigt, men jag hoppas att det kommer att gå bra, det kan ju vara ett lite, lite bättre utgångsläge när man vet om det och det inte kommer som en överraskning. Jag hoppas du kan hantera det i alla fall!

Stor kram
Agneta

MINA TVÅ HEM sa...

Det är inte trevligt med värk och om man inte kan sova, bara små snuttar
man känner sig säkert matt, krafter åt dig, hoppas det ställer sig.
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

STENLYCKA sa...

Ja, jag håller med dig gillar inte slask och regn som vi har nu, nej snö är mycket trevligare.
Har du fått någon diagnos på din axel, låter som frusen axel? Jag hade det för några år sedan,hade också en förskräcklig värk kunde inte sov på nätterna fick sitta uppe, till slut var jag så stel så jag knappt fick upp armen när jag skulle kamma mig. Jag var hos doktorn och fick cortisonsprutor i axeln, hjälpte lite mot värken. Värktabletter hjälpte däremot inte.Det tog tid men till slut vände det och värken gick över, stelheten tränade jag bort genom att arbeta i min trädgård.
Jag jobbade också hela tiden men ibland var det kämpigt att få upp böckerna i hyllorna, jag jobbar som bibliotekarie.
Hoppas det snart vänder för dig och det nya året inte blir så jobbigt som du befarar.
Många varma kramar till dig!
Raina

Anonym sa...

Uff... får så utrolig vondt av deg.....
Ingen fortjener å gå å ha det så vondt, det påvirker hele hverdagen og livskvaliteten blir ikke noe god!!!!
Veit veldig godt åssen du har det, har selv ikke sovet en hel natt siden 2005, da jeg ble utsatt for en arbeidsulykke, så dette unner jeg deg ikke!!!!
Håper inderlig at det nye året vil bli noe bedre og at smertene vil avta litt.....
Ønsker deg alt godt og ha en herlig Lørdagskveld:)

Nydelige vinterbilder:)
Varme tanker og klemmer
Merete

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jag märker att du har det jobbigt du också. Och jag hoppas att det kan bli något bättre än vad du tror och vet.
Jobbigt också med din axel. Jag har inte sovit nu på ett par nätter pga förkylning, så då förstår jag hur du måstekänna dig efter så dålig sömn så länge... usch! hoppas verkligen att det blir bättre.
Ha nu ett gott slut och jag säger i alla fall Gott Nytt År! För det önskar jag dig!
Kram
Marie

Photo by Maria sa...

Mitt år slutade ju inte heller lysande men hoppas på att 2013 blir ett bra år för mig och min familj.. Hoppas ditt blir det med trots allt ..

Kram Mia

Lövkojan sa...

Inte finns det tråkigare väder än slask i Sverige, det är ett som är säkert, jag hoppas det vänder!!
Låter inte kul att börja året så, hoppas ändå att det kan finnas ljusglimtar i allt det svåra!
Att inte få sova medför ju tyvärr att allt annat fungerar sämre, vet så väl, vore ju bra om du kunde få hjälp med den biten iaf, sköt om dig, kram Marie-Louise

Rigmor sa...

Men oj...att gå in i ett nytt år med så mycken tyngd på axlarna...det låter inget vidare. Värk i kroppen, var den än sitter, det tar på krafterna.
Men visst är det ett märkligt väder vi har, flera plusgrader nu, i slutet av december. Har det väl kommit ned en massa snö så kan det väl åtminstone få ligga kvar över sportlovet så alla barn får röda kinder. Det tycker jag dom kan få...som lilla Ida sa.
Ha det så gott!!
Kram kram

Ninnis sa...

Underbara bilder...hoppas att nästa år blir bättre än du förutspår....=)

God fortsättning...!

Kram Ninni

Solstrimmor sa...

Kropp och själ hör ju ihop och ofta förvärras kroppens skavanker vid själslig sorg. Jag hoppas ditt nya år blir bättre trots att du vet att det kommer att bli besvärligt.

Nyårskramar Eva-Mari

Nyanser av vitt sa...

Jag vill också ha snön istället för detta "skitväder". Jag hoppas att allt ordnar upp sig snart vännen. Du borde operera din axel. Det gjorde en kollega till mig och han är nu i toppform med nästan full rörlighet igen men fram för allt ingen smärta.
Sköt om dig.
En stor och varm NYÅRSKRAM
Agneta

Nillis sa...

Jobbigt med värk, samma här så jag vet hur trött man kan vara. Krya på dig och hoppas att värken släpper efter. kramis

Anonym sa...

Underbara bilder, hoppas att 2013 blir ett bra år för dig, fast du inte tror det.
Ha ett Gott slut och ett Gott Nytt År!
Kram Birgitta

Elna sa...

Så vackert, här har all snön regnat bort. Du får ha Ett Gott Nytt År så ses vi 2013.

Kramen

Camillas vita villa sa...

Hej!
Vad är det som händer med dig?
Jag hoppas verkligen att du har en familj som tar hand om dig. Försök att glädjas åt det som är bra i ditt liv och tänk på det som är roligt och ta hjälp. Det är inte bra för dig att bara fokusera på det som inte är bra.
Ha det!
Kram Camilla

Felix sa...

Här regnar det så snön sjunker ihop och rasar från taken. Det var bra mycket vackrare för ett par dagar sedan!

Visst är det jobbigt med ständig värk. Det tar på krafterna, både kroppsligt och själsligt. Det låter jobbigt för dig just nu, men jag hoppas att det snart blir bättre på alla sätt!

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Elisabet

Gabriella sa...

Vilka vackra vintriga bilder! Värk i kroppen är verkligen inte att leka med. Vad tråkigt att du får ha det så tungt! Jag hoppas så det vänder till det bättre och att du får må bra 2013!
Styrkekram