fredag 25 maj 2012

Smörblommorna blommar...upp till bevis!

Bilden har jag hittat här
Jaha, då var det dags...jag såg de första utslagna Smörblommorna idag! Vi är ju några som slagit oss ihop i Smörblommeprojektet (klicka på namnet så kan ni läsa mer) och det är då Smörblommorna blommar som det är upp till bevis. Sedan jag bestämde mig har jag nu minskat 8,7 kilo och jag är supernöjd. De goda vanorna ska jag givetvis behålla=)
Goda vanor är ju alltid bra, men att jobba så mycket som jag gjort sista tiden är ingen god vana=/ Som jag skrev i förra inlägget så känns det som jag missat hela den här underbara försommarveckan. När jag varit ute en sväng på lunchen har jag bara gått runt och tittat med munnen på vid gavel för oj vad naturen har exploderat. Det är så vackert och så varmt det varit. Jag tog på mig jackan som vanligt i måndags och blev lite konfunderad när nästan alla gick med shorts och linne eller klänning, jag hade verkligen inte koll på temperaturen och varmare har det ju blivit för varje dag...
Kan inte låta bli att visa humlor som jag tycker är den gosigaste av alla insekter. Kolla tåföringen på bilden ovan=) När de flyger iväg eller borrar sig in i någon blomma ser det ut som de har en riktig bebisblöjbak där bak. Häggmispeln har blommat över, men jag hann fånga den på bild.
Och den här pärlan är det närmaste en Roland's jag kan komma, den har jag köpt här. Jag kan se mig själv i sommar, när jag sitter i solstolen och lyssnar på Sommar i P1 och sippar på ett glas vitt i ett immigt kristallglas...
Jag har varit frånvarande här på bloggen och även hos er, men jag hoppas att ni inte tror att jag glömt bort er. Frånvaron har haft sina randiga och rutiga skäl. I morgon är det kalasdags, äldsta dottern har fyllt år så henne ska vi fira.
*
Gör er nu, mina kära läsare, en härlig Pingsthelg och glöm inte bort mamma på söndag!
Kram,
Regina

10 kommentarer:

Christina sa...

Ja det är verkligen härligt ute nu! Skönt med ledig helg så man kan njuta av värmen ute! Vågen står stilla på -4, men det är helt ok! För nu bygger jag muskler! Dottern min är hälsocoatch så hon säger att det är helt ok, när man tränar! (alltså att vikten står stilla!) Också mår man ju så mycket bättre!/Lila-Christina

Ninnis sa...

Hejsan!

Hos mig blommar inte smörblommorna ännu men före jag hastigt och olustigt blev sjuk så stod vågen på -3. Jag är helnöjd eftersom det försvunnit mer innan denna utmaning.

Tack för all pep !!!

Kram Ninni

Vita små hjärtan sa...

Vad duktig du har varit! Det är ju råge på fyra mjölpåsar!!!!!!!
Ja nu är det härligt ute, man njuuuter!!!
Hoppas du får en riktigt fin Pingsthelg!
Kram Agnetha

Solstrimmor sa...

Jodå... jag har sett att dom är på gång, smörblommorna! Här står vågen på -5 och jag får inse att, precis som förra året, halva målet är uppnått! Jag är nöjd med det och fortsätter mitt lite sundare liv så kanske det trillar av några fler kilon på vägen. Grattis till dina tappade, strongt gjort:)

Idag ska vi gjuta betong, döttrarna och jag! Och umgås hela helgen... jätteroligt ska det bli... dom har lämnat familjerna hemma!

Ha en fortsatt skön pingsthelg!
Kram Eva-Mari

Hjärtruds Stuga sa...

Duktigt med -8,7 kilo. Bara att niga och gratulera.
Vilken söt radio, ett riktigt smycke. Får nog kolla in sidan och beställa ne jag med.

Ha en skön pingsthelg

Kram Karin

Cajsas Faster sa...

Grattis till ett lyckat smörblommeprojekt!

Snygg radio, kommer bli extra roligt och trevligt att lyssna på radio för dej nu;)

Marie

houseofchandeliers shabby chick sa...

Hej Regina.
Jag håller med dig, jag älskar också humlor, de är så underbara.
Vilka fina bilder du visar, har kollat lite i dina blogg, och bilderna på vitsippor gör mig mållös.
Jag gapar, med munnen som en fisk, bara njuter av dess syn.
Men vad är det du har för jobb när du jobbar så jättemycket.
Njut också av sommaren.
Önskar dig allra finaste vilan då.
Kram Zara

lisashus sa...

Grattis till viktminskningen! Önskar jag kunde säja detsamma, men för mej går det betydligt trögare....!

Ja, vilken härlig tid det är och man njuter så snart man kommer åt.

Vilken fin och prisvärd radio detta är, har en liknande från samma butik!

Ha en härlig pingstdag!
Kram
Lisa

Nyanser av vitt sa...

Inte jobba så mycket vännen. Jag har en grön sån med rosa blommor på från samma ställe. Tycker att Roberts är lite väl dyra.
Ha en fin Mors Dag vännen
Kram Agneta

Nillis sa...

Bra jobbat! Å vilken urgullig radio :-) kram