onsdag 2 november 2011

Fortfarande fint trädgårdsväder...

Vilket härligt väder det är! Såå varmt för årstiden! Det gör det lite lättare att drömma sig i väg tills nästa års trädgårdssäsong. Här står lite saker som maken tillverkat, en piedestal (150cm hög), en kruka i metall, två rostorn och allt börjar anta en underbar rostig patina. Rostornen ska stå i den nya rabatten nästa år. Eldningstunnan råkade komma med på bild men den får ni blunda för
Här nere vid min planteringshörna eller Holken som vi kallar det har projektet framskridit. Planket är målat...
De gamla fönsterna var i mycket dåligt skick så de får vara som dekoration...
Planteringshörnan och planket kommer att få sällskap av en liten bod. Förvaringsutrymmen får man aldrig för många av. Tanken är att det ska bli ett helt golv här i anslutning till planket, samt att ett litet växthus ska byggas
När vi ändå är inne på det här med trädgård måste jag visa ett fynd. Dessa fina emaljskyltar på rostiga pinnar har jag hittat för endast 10 riksdaler styck...
Önskar er en god natts sömn och en härlig ny dag!
Kram,
Regina

10 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt och jag tycker eldningstunnan gör sig bra:-) Vilket fynd du har gjort.

Kram

Felix sa...

Visst är det härligt med höstvärmen! Flera nätter har temperaturen inte gått under 10 plusgrader! Är det inte sommar då...? Jag har fortfarande pelargonerna kvar på altanen och i växthuset. De kan lika gärna stå där så länge som det går.

Jag blir lite avundsjuk på de fina skyltarna. Var har du hittat dem?

Hösthälsningar
Elisabet

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har en riktig handy man, så fina saker han tillverkar. Och tunnan är ju läcker, en riktig snygg-tunna. Och så din planteringshörna, wow!! Där kommer du vara mycket, alla årstider är det bra och kunna stå ute och greja. Grattis också till det tuffa mobilfodralet.
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Tjusigt. Visst är det härligt med höst om den e fin jag hoppas att den håller i sej ett tag till. Men det e klart att snön är alltid lika roligt när den kommer. Men den får gärna komma men inte till min backe. HAHAAHA Jaja det får bli att vi ställer bilen där nere.

Kram Hoffmansdesign

linnea-maria sa...

Vad ni donar. En svets har jag önskat mig länge så att jag kan göra såna där fina klätter torn som ni har gjort.

annashusidingtuna sa...

Hej!
Vilket spännande projekt! älskar de gamla fönstren.

Skärbrädan var verkligen heeelt underbar!! Så himla fin att om den vore min så skulle jag aaaaldrig våga använda den.
Kram kram Anna

jessikan sa...

Vilken underbar hörna! Tänk va fint det kommer bli till våren.

Kram J

Lotta sa...

Såå fin trädgårdshörna och du emaljskyltarna är ju underbara!! Kram Lotta

Anette sa...

Så fint i din trädgård...och helt underbara var skyltarna! Jag vill också säga och TACKA dig för den fina vinsten som har kommit med posten nu=) Godisarna var väldigt goda, hehe! Och skålen har hittat sin plats!
Kramar från Nettan

annika sa...

Vilken härlig hörna...kommer att bli så bra då du är där i vår och planterar. Kul att få användning av de gamla fina fönstren. Emaljskyltarna kommer att passa perfekt till vårens sådd..

Kram
annika