söndag 22 juni 2014

Don´t you worry...

'bout a thing...sjunger de i någon av reklamlåtarna för ett försäkringsbolag...men jo det kan man göra i alla fall, när olyckan är framme... 
...här på bloggen har det inte varit mycket aktivitet på ett tag och bara en kort midsommarhälsning blev det. Anledningen är att jag har haft semester, jo jag bokade in en veckas semester för länge sedan...ja och tur var väl det! Sonen råkade ut för en olycka och fick en komplicerad fraktur i knät och underbenet. Han är vuxen, men med ett ben i en skena från ljumske till fotknöl för att benet måste hållas rakt så är det inte så lätt. Dessutom har han j***lusiskt ont, inuti benet sitter nu metallplattor och skruvar. Så det blev att flytta hem till mamma ett tag...
...så i år blev det inget vanligt midsommarfirande. Det blev väldigt lugnt med lite god mat och mys inne, för attans vad kallt vi har haft. Här har värmeljusen brunnit och brasan sprakat i kaminen och i natt varnar de för frost... På midsommaraftonens kväll smög jag ut med vinterjackan på och plockade en bukett med dikesblommor...det blev fler än sju sorter, men jag behöver ju inte drömma om någon blivande, för jag har ju tur att vara lyckligt gift sedan länge... 
...nu kommer det att bli två hektiska veckor på jobbet, en del aktiviteter finns kvar att göra och så ska jag tömma mitt arbetsrum, för sedan blir det semester innan jag börjar mitt nya arbete. Men jag är oroligt för sonen, vet inte hur han ska klara sig...jag får ju inte vabba...
Kram på er,
Regina

31 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men stackare, så synd om sonen. Man skulle få ledigt för och pyssla om även äldre barn tycker jag. Har varit kallt och blåsigt här också, idag satte jag på pannan! Har mailat receptet till dig, du får göra paj och pigga upp sonen med.
Kramar/AM

Bonjade sa...

Beautiful images....love the atmosphere...

Fine sunday

Fågel Blå sa...

Hej!
Tack för din hälsning inne hos mej, så tråkigt det som hände din son, tur att han har sin snälla mamma då.
ja du här har det också vart så kallt och blåsigt och det verkar fortsätta i dag också.
Jag drar mej för att gå ut,
Önskar dej en fin Fortsättning på Helgen!
Hoppas det blev bra med soppterrinen!
Kram Kathrine

Hannis sa...

Så trist!
Och jag vet efter min egen operation för ett tag sen att en mammas omvårdnad är den bästa trots att man är vuxen=))
Hoppas att han repar sig fort!

Så hoppas jag att du får lugna dagar också/Kram Hannis

Ps. Flyttar bloggen till http://tidigamornar.blogspot.se/
Så där är jag from nu.

Solstrimmor sa...

Vilken tur att sonen har en mamma att åka hem till och vilken tur han hade som "bara" gjorde illa benet, det kunde gått mycket värre! Fast det räcker nog för honom, inte kul med smärta. Hoppas det snart går bättre.
Skönt att du får lite semester mellan jobben, då får du äntligen sänka axlarna...

Ha en fin söndag.
Kramar från Eva-Mari

Villrose sa...

Godt å ha mamma, da...
En bukett av ville blomster hører midtsommeren til :-)

Margot sa...

Tråkigt för sonen att råka ut för något sådant! Hoppas hans ben läker snabbt så han blir bra! Stort grattis till det nya jobbet!
Ha en fin söndag!
Kram Margot

HWIT BLOGG sa...

Aj, det var ju höjden av otur för din stackars son! Ja nog är det alltid någonting man ska oroa sig för...hoppas det löser sig.
Ha en fin söndag!
Kram Titti

House and Garden by Bia sa...

Stackars son....hoppas det ordnar upp sej ganska snart...men att ha ont är inte kul ;(....grattis till nya jobbet också ;)
Kram bia

Skaparglädje sa...

Vilken härlig midsommarbukett du fick ihop. Hos mig är nästan alla midsommarblommor omblommade. Tänk så olika det är i vårt avlånga land.
Stackars sonen, vilken otur han hade...
Kram från Anne-Lie

Huset bakom lindarna sa...

Så vackra midsommarblommor du plockade. Ja sonen han får det inte lätt utan passopp därhemma. Så tråkigt när sådant händer, men du får väl förbereda hans dag så gott det går! Förstår att du behöver semester snart!
Kram/Finas mammis

Rigmor sa...

Tur att han har mamma...!! Det är inte lätt när olyckan är framme, och man upptäcker hur hjälplös man blir när något så allvarligt händer. Hoppas på en snar bättring för hans del.
Spännande med nytt jobb, hoppas det blir så som du tänk dej, man har ju ofta sina förväntningar, och kanske ibland farhågor också...
Du...här var det så kallt på midsommaraftonen så värmeljusen som vi tänt på vår glasveranda, de brann "rakt ned", så där se inte ens hela ljuset smälte ned!! Nästan så vi borde få en ny midsommar...reklamation.
Ha det gott!!
Kram kram

Rost och rädisor sa...

Vilken underbar dikesbukett och till och med humleblomster har du hittat. Jag vet inte nånstans häromkring där de växer längre.
Sonen kryar nog på sig raskt med mammas goda omvårdnad.
Ha det fint
Anette

Ezter sa...

Ajdå, stackars sonen! Hur vuxen han än är, så har han tur som har en mamma som kan hjälpa till! Det är inte enkelt när olyckan är framme! Då kvittar det hur gammal man är! Hoppas han har lite mindre ont snart iallafall!

Meta sa...

Det var ju ingen trevlig sak med sonen. Hoppas verkligen att det går bra de är ju rätt duktiga på sjukhusen nu för tiden.Tur för att du hade tagit semester, ibland finns det saker man inte kan förklara som man bara gör.Tror nog att allt gå bra.
Lycka till med de sista veckorna och ha en härlig skön semester innan nästa jobb.
Önskar dig en bra vecka och hälsa sonen
Kram Meta

Blommiga Rutan sa...

Hej!
Så tråkigt med din sons olycka , hemskt att ha så ont. Så skönt att han kunde flytta hem ett tag, känns så klart bra både för dig och honom.
Kramar Anncathrine

lisashus sa...

Eländes, elände med sonen som konvalecent! Himla trist när man inte kan lindra och göra något annat än bara hjälpa till och serva, antar jag! Nej, vabba går väl inte med vuxna barn! Hoppas innerligt att han kryar på sej!
Spännande och säkert lite nervöst med nytt jobb som väntar!
Hoppas att du ändå får lite semester innan!
Ja, vilken kyla vi har! Helt otroligt kallt är det!
Kramar
Lisa

Unknown sa...

Barnen är barn hela livet. Det går nog aldrig ur oss på något vis. Att vara förälder är förenat med både lycka och oro. Hoppas det ordnar sig till det bästa för din son.

Så härligt med midsommar. Fylld av förväntan....och i år säkert en och annan dunjacka ;-)

Jag firade i Stockholm för första gången någonsin. Annars har jag varit hemma i Sollefteå i alla år. Olika omständigheter gjorde att det var dags för något nytt.

Glatt och lyckligt det med.

Mvh,
Lotta
lottasskaparkraft.blogspot.com

Maria sa...

Oj... stackars sonen som brutit sig så illa!!! Jag förstår att det kan vara välbehövligt att han får extra hjälp under tiden som han har benet i skena. Vår son bröt lårbenet som treåring och fick ligga i sträck i sex veckor. Han har fortfarande besvär med olika benlängd, men har, peppar peppar, inte ont längre.

Att ni har haft en lugn midsommarafton låter underbart skönt tycker jag! Kanske välbehövligt också för dig som jobbar så mycket?! Jag har också två veckor kvar till semestern och längtar något oerhört efter ledigheten.

Tack för din kommentar inne hos mig!

Ta väl hand om dig!
Kram♥ Maria

Snäckskalsdalen. sa...

Aj, aj, aj, hoppas sonen din frisknar till i sitt ben fort och lätt. Det går fort när det händer och man får alltid försöka tänka att det kunde varit värre....bra att han kan komma hem och vara och få bästa vården i världen - av mamma!
Plockade 7 blommor en gång för väldigt länge sen men drömde då om en lärare som jag inte var så där överdrivet förtjust i.....så det har jag aldrig gjort om!
Agneta kram

annika sa...

Stackars sonen, vilken otur! Skönt att då få lite omvårdnad.
Midsommar var kylig men solig i Hjo.

Tänker på dig och att du snart ska få vara lite ledig från jobbet.

Kram
annika

Ingemar Palbom sa...

Fantastiskt så vackra blommor!

Kraaam!

Ingemar Palbom sa...

Fantastiskt så vackra blommor!

Kraaam!

Gunsside sa...

God bedring med benet
Og flotte fargerike sommerblomster :)

Marie maräng sa...

Nej... vad tråkigt och jobbigt! Hoppas sonen slipper en massa komplikationer efteråt!

Lycka till med avslut på jobbet osv!

Önskar dig en fin helg!
Kram Marie

G:a Affären sa...

Stackarn, hoppas han inte har lika ont längre. Ja vad gör vi inte för våra barn om inte allt? Finns inte anhörigvård vid sådan här tillfällen?
Buketten är både vild och vacker!

Hoppas du inte stressar allt för mycket inför semestern med allt du ska fixa.

Kramar
Cia

åse sa...

Vilka härliga bjuder du bjuder på, hoppas att allt går bra för sonen, stackaren usch så jobbigt. Åse

Hoffmans Design sa...

Men vad roligt med det nya jobbet Grattis. Du skall se det kommer att gå bra för sonen.

Jo du vi har haft det kanon bra i Slovenien. om du har möjlighet åk dit du kommer inte ångra dej. Jag kommer gärna med tips och hjälper dej gärna om du behöver hjälp med några tips eller annat.
Kram Antonija

Lissboden sa...

Hej Regina!
Jag hoppas att sonens skada har börjat läka och att han är på bättringsvägen. Det lät som ett komplicerat brott. Jag har själv skruvar i foten efter en komplicerad fotfraktur och jag minns att det värkte i minst en månad i både benet och foten:(
Det är allt tur att mamma finns ibland:)
Jag hoppas att du får en skön semester och att sommaren äntligen kommer på riktigt!
Kram/Maria

Elle sa...

Barnen förblir barn. Jag känner igen det där. ;)
Hoppas han kryar på sig snabbt och att du kan ta tag i jobbet utan att behöva oroa dig för sonen.
Ha en fin vecka!
Kram Elle

Frøken Anker sa...

Hej Regina,

du ønskes også en dejlig sommer
Kram/Birgitte