söndag 7 augusti 2011

Välkommen in i hallen

I sommar har jag pysslat om lite i hallen. Av rara Kathrine (Fågel Blå blogg och Fågel Blå butik) köpte jag en låååång knoppbräda. Nu satte jag upp den där spegeln tidigare satt
Här hänger svärfars orienteringskarta i läderfodral. Jag fick aldrig träffa min svärfar, han gick bort i unga år
Till och med renshandskar kan se fisförnäma ut, kolla in lillfingerposén
Här om dagen åkte symaskinen fram och de där nya kökshanddukarna som legat ett tag blev till kuddvar. Måtten på handdukarna och kuddarna var densamma...så praktiskt;-) Soffan har flyttat från köket till hallen och bytt plats med byrån som stod här. Bredvid kuddarna ligger ett par rara dynor, bara att ta med ut i trädgården
Jag och sjalar! Två nya sjalar följde med hem från Bornholm och nu hänger de på knoppbrädan. De är likadana, men en är i beige och en i lila (den är fin Annika!!)
I förra veckan gjorde vi en liten utflykt och hos goa Kicki (Min skattkammare) fikade vi och åt god hemgjord glass och så köpte jag denna skylt och den stämmer på pricken med vad jag tycker
Det lilla nyckelskåpet fick också en make-over. En ängel fick pryda framsidan. Den kommer från samma tapet som jag använde i köksskåpet
That's all folks! Idag ska jag bara göra långsamma saker, dra ut på tiden för i morgon börjar jobbet igen.
*
Kram,
Regina

22 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så kreativ du varit! Och väldigt, vldigt fint har det blivit. Det ser så hemtrevligt ut med sådana knoppbrädor. Och skylten, ja, den säger verkligen allt, så är det på pricken.....
Hoppas du får en riktigt avkopplande dag innan arbetsstarten i morgon!
Agneta kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här regnar det idag, och regniga söndagar brukar gå långsammare. Det är en jättefin knoppbräda du köpt, och så fint med soffan i hallen, det skulle Ernst ha gillat också.
Ha en fin sista semesterdag
Varm kram
AnnaMaria

Unknown sa...

Hejsan!
Idag har vi verkligen en innesittardag så kanske jag skulle pyssla om lite jag med. Du har gjort riktigt fint i din hall, älskar såna där gamla knoppbrädor där man kan hänga allt möjligt i en salig blandning.
Skylten skulle jag gärna ha här hemma, stämmer sååå bra :).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Vad fint du har gjort, trevligt. Jag blev helt förälskad i kuddarna och kattskylten. Det måste kännas mysigt att sitta där och fundera.

Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag hade flytväst, annars vete katten hur det hade gått. Då hade jag fått släppa allt och ta mig iland. Och du, köp dig kräftor, 1 kg äter du upp lätt.
Kramar och tack för din snälla kommentar, gubben hälsar och tackar också
AM

Nellie sa...

Så fint det blev! Gillar särskilt allt fint du hängt upp o blandat på den fina knoppbrädan.

Norrfrids Eija sa...

Verkligen vackert! Så häftigt att kunna hänga upp sina minnen och sina intressen sådär...
Klurar på knoppbräden till köket, där kommer det snart hänga lite diverse prylar också!
Ha det gott, Regina och tack för dina tänkvärda kommentarer!
Eija

Stina sa...

Det ser väldigt fint ut, du min goa gummelumma.:-) Kram Stina

Solstrimmor sa...

Så gulligt du har det i hallen där din nya (gamla) knoppbräda passar som handsken. Och handsken känner jag igen, världens bästa trädgårdshandskar... använder inga andra för dessa sitter som en andra hud:) Och sjalarna är underbara, och kartfodralet ska vi bara inte prata om...

Här har det regnat i två dar och i morse var det NÄRA att jag möblade om hela vardagsrummet... det föll (som vanligt) på tv-antennsladden som skulle komma att ringla över hela rummet. Suck för tv:n som alltid förstör! Det tog musten ur mig och jag bakade lite onödiga kolasnittar istället...

Sköt om dig och jobba nu inte lika mycket som tidigare!
Kram Eva-Mari

Vita Falkens Lantliv sa...

Så mycket fint du visar! Haha tyckte det var kul med skylten med katten, jag har en likadan fast med hund istället;)Nyckelskåpet blev göör gulligt!!

Kram Susanne

Pattie sa...

Oh My Gosh Lit'l Sister you have been very busy this summer!!!

Thank you for all your support and encouragement!! You are truly and wonderful kind friend!!!

I LOVE both the wall treatment in the hall and the amazing angel wall paper!!Is that wall paper in the hall, a paint technique, or wall paper you painted?? Oh and I must have some of the angel paper!! Hmmmm I wonder if I can find it in the USA?? We will be going up to my daughter's in October for "Baby Watch 2011"!!

Pattie ;)
Mazatlan Mx.

Elle sa...

Tänk att du t o m har fisförnäma handskar!! *ler*
Det blev ju jättefint! Alltihop.

Hoppas att du överlevde första arbetsdagen utan större komplikationer.
Ha en bra vecka!
Kram Elle

Elle sa...

Regina, Regina, det var ju tänkt att du skulle läsa kommentaren EFTER din arbetsdag och inte efter tre timmar!!
Men jag lovar, jag säger inget!! *blink*

Bitte sa...

Hej fina du! :-)

Tack för alla hälsningar, trots att jag varit så dålig att svara den senaste tiden!

Jag har haft en riktigt mysig stund nu medan jag läst ikapp de inlägg jag missat hos dig, samt tittat på alla vackra bilder både en och flera gånger :-). Vad underbar den gamla knoppbrädan var, den blev nästan som ett smycke i hallen!

Precis som du gillar jag sjalar, man kan aldrig få för många ;-). Jag har en likadan skylt som du, men med "dog" i stället för "cat" :-).

Det är avkopplande att pyssla, du verkar också vara i pysseltagen! :-) Det där cardstock-papperet hittade jag i en butik när vi flängde runt i södra Sverige, jag tror att du kan hitta såna och liknande i välsorterade pysselbutiker. Många bokhandlare har börjat köpa in scrap-papper har jag märkt, jag blev positivt överraskad när jag hälsade på i vår lokala bokhandel häromdagen. De hade dessutom massor av fina dekorationer.

Ha en fin start på veckan!

Många kramar
Bitte

Fågel Blå sa...

Tack gullig du för din söta kommentar!!!!
Och för gratisreklamen!
Jag blir rörd!!!
Så fint det blev i hellen med knoppbrädan, sitter som ett smäck!
Och så mycket fint du visar som du gjort i ordning!
Lilla nyckelskåpet med tapeten i så fint!
Önskar dej en fin Vecka!
Ta hand om dej!
Kramar Kathrine

Unknown sa...

Hej Regina!
Tack för söta hälsningen i min blogg! Blev såå glad! Hoppas det är bra med dig annars och att du haft en skön sommar? Du visar upp härliga bilder från både Österlen och Bornholm och där är så vackert, så jag gissar att du njutit för fullt.:-)

Va fint du har det hemma hos dig! Jag skrattade när jag läste om dina sjalar. jag har också sjaldille. Det fyller en stor hattask hemma till bristningsgränsen, och likväl kan jag ibland stå vid spegeln och tycka att jag inte har en sjal som passar, fniss.Korkat!:-))

Va flitig du är som möblerar om och gör fint hemma. Det ser verkligen så mysigt ut!Och skylten med katten håller jag till fullo med om.Vad vore ett hem utan katt?! Även om jag så smått börjar längta efter en hund som jag kan ta långa promenader med.Men det är en dröm än så länge bara.

Själv har jag haft en fin sommar. Grejat mycket i trädgården som detta året vuxit sig lummig och vacker.Vi var i Oslo och hade några härliga dagar hos min bror där med utflykter i skärgården, shopping och diverse.Där finns alltid något att se oavsett om det regnar eller är fint.

Arbetsträningen rullar på och jag ska öka upp några timmar i veckan som jag är där och tror nog det ska gå bra. Eftersom jag får jobba med så många kreativa saker där så trivs jag så himla bra där och det gör mycket för välmåendet.Skönt att träffa folk o ha den sociala biten.

Jag hoppas det kan bli några fina soldagar till så jag kan få slipat och målat vårt furuköksbord och stolar denna sommaren.Här har varit så blandat väder hela tiden så jag har inte vågat börja projektet, eftersom bordet måste stå ute i trädgården ett par dygn och torka. Vi får se hur det blir :-)

Sköt om dig och hoppas det gått bra idag med första arbetsdagen efter semestern.
STOR KRAM! Karin

Änglarnas hus sa...

Godkväll goaste Regina!!

Vilken härlig makeover du har gjort i hallen!! Jag tycker att det är jättesnyggt med knoppbrädan och allt som hänger därtill!!

Både snyggt och trevligt att ha en kär ägodel ifrån svärfar!!

Här myser jag den sista semesterveckan!!

Ha det gott!! Kramis Sanne

Gabriella sa...

Fina bilder, så tjusigt det ser ut!

Petra-Lantlig Charm sa...

Vilken fin knoppbräda!! Å jätte fina sjalar du har, jag älskar sjalar men har för få än så länge hihi!

Ha en skön dag!

kram Petra

Viola sa...

Så himla fint det blev med den vackra knoppbrädan, gillar färgen på din tapet :) ha de, här är det hålligång dygnet runt med en valpis, kram

Unknown sa...

Du kan verkligen trolla! Bara genom att flytta om lite och lägga till lite sjal och ängel så blir det som ett nytt rum, och knappbräda istället för spegeln var smart!

Kran

//Ingemar

Marie sa...

Så fint det blev med knoppbrädan och allt som du hängt på den. Här är en till som älskar sjalar, dina ser jättefina ut!

Hoppas det har gått bra att börja jobba igen!

Kram Marie