söndag 8 december 2013

Det är mycket nu...

...först hade jag turen att vinna i utlottningen av en hemlig present hos Blommiga rutan och det var ju extra spännande att öppna paketet eftersom jag inte visste vad som skulle finnas däri. I paketet fanns två böcker och ett halssmycke från Kreativ Insikt. Böckerna innehåller tänkvärda ord om kärlek och om att vara sann mot sig själv och andra. Halssmycket består av en puppa och i den finns ett unikt budskap till innehavaren. Budskapet till mig blev så personligt så jag behåller det för mig själv=) Utöver dessa fina presenter fanns även en vacker tändsticksask och två doftpåsar med vintriga/juliga dofter. Tusen tack Anncathrine för att du drog lotten med mitt namn!!!
...sen har jag förärats med en award. Den har jag fått av Antonija som har bloggen Hoffmans Design. Till awarden hör att man ska visa loggan och länka till den som gett dig awarden. Därefter ska man berätta tio saker om sig själv...
Jag: 1) ...älskar min stora familj 2) ...tycker inte om den mörka årstiden (lider av SAD) 3) ...tycker mycket om att läsa, har ofta flera böcker på gång samtidigt 4) ...älskar katter 5) ...är tidsoptimist 6) ...tycker inte om falska människor 7) ...gillar att fota och skulle vilja lära mig mer om det 8) ...jag tycker om att resa, allt från små dagsutflykter i omgivningen till längre resor utomlands 9) ...är urdålig på att baka 10) ...önskar att det fanns en extra dag mellan lördag och söndag. Nu ska awarden skickas till tio andra bloggar som förgyller bloggvärlden och de jag valt ut är Hwit blogg; Snäckskalsdalen; Poppins Garden; Ett rött monogram; Blommor och sånt med koloni; Vita hjärtan; Så vitt jag vet; Solstrimmor; Sofias bod; Vardagslycka. Tusen tack Antonija för att du valde att ge mig en award!!!             
Här hemma pyntas det lite pö om pö, tiden räcker inte till så jag har inte fått upp alla stjärnor och ljusstakar ännu. Nu har jag inte tänkt att plocka upp allt för vi kommer att vara bortresta över jul och nyår, men lite julstämning vill jag ändå skapa...
I fredags åt jag den första julmaten för i år, vi var på julbord med makens jobb. Det var en trevlig kväll med god mat, trevliga människor och avslutades med hotellövernattning. Så skönt att ta lite sovmorgon och sen äta en lång och god hotellfrukost. På vägen hem tittade vi in till goa Kicki som har butiken Min Skattkammare. Butiken var fylld med julstämning och åh så mycket fint Kicki skapar, där kan man verkligen köpa personliga julklappar...
Det fina bandet med texten God Jul och de vita plåthjärtana som jag hängt i den lilla idegranen köpte jag och så några andra saker som ni får se en annan dag. Idag har det varit mörkt hela dagen, så det är inte lätt att få till några bra foton. Hoppas ni alla har haft en fin andra adventshelg och jag önskar er en fin ny vecka!
Kram,
Regina

23 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Tusen tack för att jag fick komma med på den fina Awarden! Jag ska försöka tänka ut 10 saker om mig själv, jag tror det kan bli svårt!!!

Och gratulerar till den jättefina vinsten! Så många fina saker!

Och vilka vackra och tänkvärda inlägg du haft som jag tittat igenom nu. Jag brukade kalla det straffarbete för och efter ledighet när jag hade det som stressigast i mitt liv. Det var så mycket man skulle tänka på innan, under och efter, så ibland kändes det som om det var lugnast att bli kvar hemma!

Kramar och tack
Agneta

Snäckskalsdalen. sa...

Glömde......jag undrar om inte Prag slår det mesta....kanske kommer Istanbul tvåa för mig, men Prag är så lättillgängligt och det är inga stora avstånd och så allt som är så fint bevarat då, jag tror det var Stalin, som tänkt ha det som en utpost, så det bombades aldrig. Nej, åk dit! En uppmaning!
kram igen

lisashus sa...

En riktig turgumma är du! Så många fina saker på en gång!

Kul med awarden också och att läsa lite om dej!

Så fint du har gjort! Den ljusstaken är sååå vacker!
Ha en fortsatt skön adventssöndag!
Kram
Lisa

Marias Vita Rum sa...

Oj vad mycket fint du vunnit!!! och va mycket fint du gjort och pyntat ihop!!!
Ha det gott!!!
Kram Maria

Solstrimmor sa...

Grattis till din vinst, hon har så mycket i sina paket, jag har vunnit en gång jag också:)
Kul att läsa om dig Regina, att du är dålig på att baka och att du är tidsoptimist visste jag inte, de andra uppriktigheterna visste jag, du är ju en av mina första bloggvänner!
Tack för att du ger mig solskensawarden, ska uppfylla kriterierna och försöka berätta 10 saker om mig... hmm.

Ha nu en skön fortsättning på denna adventssöndag min vän!
Kramar från Eva-Mari

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till finfin vinst och solig award. Och tusen tack att du tänkte på mig, vi får se om jag kan klura ut 10 saker. Så gott det lät med julbordet, jag missar det på jobbet iår. Men det lär jag nog ta igen.
Kramar på advent
AnnaMaria

Meta sa...

Oh vilken överraskning att få en "solskensaward" sånt har jag aldrig fått förut, oj nu skall jag alltså försöka komma på tio saker om mig Får jobba på det tror jag.
Grattis till din fina vinst nu blir du inte sysslolös i jul hihi.Och vad kul med eget budskap bara för dig.Låter spännande.det där med julbord hoppar jag gärna över.Orkar aldrig äta så mycket ändå.
Ha nu en fin vecka
Kram Meta

Margot sa...

Grattis till den fina vinsten, mycket spännande i det paketet! Kul att läsa lite mer om dig, jag skulle också gärna ha en extra dag mellan lördag och söndag:))...helgerna går alldeles för snabbt!
Ha en skön kväll och en fin ny vecka!
Kram Margot

Anonym sa...

Så flotte ting du har vunnet:)
Nydelige bilder av trær:)
Ønsker deg en herlig kommende uke
Klem Merete

HWIT BLOGG sa...

Oh tackar! Så roligt, ska ta mig an den så fort jag bara kan! Tusen tack!
Jättefina saker du vann, roligt med presenter! Smycket var verkligen vackert, passar dig perfekt...
Ha nu en fin vecka, vi hörs snart!
Kram Titti

STENLYCKA sa...

Grattis turgumman!
Vilken vacker ljusstake och så gullig den lilla idegranen var!
Ha en fin början på nya veckan!
Kram Raina

Tulipa sa...

Grattis till vinst och Award!
Roligt!
Och kul att läsa lite "fakta" om dig))!

Mysigt med julbord och hotellövernattning, guldkant!

Ha en fin ny vecka, nu går vi mot det tredje ljuset...

Kram Mariette

House and Garden by Bia sa...

Grattis till vinsten!!! så mycket fint...så fin idegranen är....gillar små granar ;)).....hoppas dagen blir fin hos dej....
Kram bia

LOPPISLIV sa...

Grattis till vinsten! Så söt gran, jättecharmig!! Kram Paula

Sofia sa...

Men oj! tack för awarden.... =)
Du är för go du..
Jätte fint ljusstake du har där!
Kramis , ha nu en härlig vecka!
Sofia

Maria sa...

Men så trivsamt, med både en vinst, en award och en hotellövernattning! Stort grattis till dig!!!

Här har vi inte riktigt kommit igång med julpyntandet ännu... men jag njuter av det lilla och jag låter mig inspireras så mycket det bara går av bloggvärlden.

Så fina bilder du bjuder på, gillar din vita ljusstake jättemycket!

Ha en fin dag!
Kram♥

Black Iris sa...

Men, vilken tur du har haft. Stort grattis till de fina priserna..

Kram Maidi

Elna sa...

Grattis till den fina vinsten. Så roligt för dig. Vackra bilder och jag blir smått avundsjuk på den lilla granen *ler*. Men jag får vänta tills katterna lugnat ner sig (om de gör det).

Kramen

Poppins sa...

Så roligt att vinna! Och extra spännande när man inte vet vad det ligger i paketet.
Det var intressant att läsa tio saker om dig. Jag tackar för stafettpinnen och kommer att fundera på vad jag ska "avslöja". :)
Håller med att året har gått fort och även för mig har det hänt saker som förändrat vardagen, både på gott och ont, och har inte riktigt hunnit med mitt bloggande. Får se om jag bestämmer mig för någon förändring inför nästa år.
många kramar från Poppins

Marie maräng sa...

Grattis till den fina vinsten och awarden!

Kul att få veta lite mer om dig!

Så mysigt med en hotellövernattning.. det är något man gör för sällan :)

Ha de så gott och stressa lagom!
Kram Marie

(Vill bara säga igen att jag verkligen gillar ditt stjärnfall så himla mysigt)

Melody and M.E sa...

Grattis till vinst och award. Jag har också haft tur och vunnit tre gånger i november, så nu är det nog slut på turen för i år!
Här pyntas det nu inför Lucia!
Kram M:E

jennie sa...

Stort grattis till vinsten och mysiga foton du visar :)

Tack för dina fina ord om mina målningar!

Ha en fin kväll och mysig lucia imorgon <3 Jennie

G:a Affären sa...

Det var så länge sedan...men nu har jag läst ikapp och här känns det fritt från stress även om rubriken kan tolkas på annat vis. Jag vilar ögonen på dina vackra bilder, ler åt dina tio "bekännelser" och håller med din önskan om en extra dag.
Grattis också till de hemliga presenterna, vilken generös utlottning!

Kramar
Cia