tisdag 23 februari 2010

Lite ditt och datt

Idag skulle jag egentligen ut och resa med tåg, men avbokade resan igår. Insåg att det inte skulle gå så bra, men inställda tåg, inga ersättningsbussar och förseningar. Så den resan får jag spara till någon annan gång. Vi har en bil som vägrar starta nu i kylan, igår -28 grader och -18 i morse. Vattnet har frusit i badrummet på övervåningen för andra gången denna vinter...jo..jo. Då är det bättre att kika på dessa bilder....
Det här är min underbara Syrenhortensia som jag plockade några blommor från och torkade. En klase ligger i den gamla glasburken som står i köksfönstret som ni såg i förra inlägget.
Några loppisfynd gjorde jag för ett par veckor sedan, en vit porslinskanna, ett litet silverfat som jag ställde ett dekorerat blockljus på och till sist det slitna plåtskrinet. Tror att det varit ett kassaskrin för det är inrett med ett löstagbart fack.
Har ni sett vad min lilla dotter gjort till mig i slöjden, en korg i fil-de-fer. Hon är bestämd över att det är luffarslöjd och inget annat, hon förstår inte alls varför jag envisas med att kalla det för "feel-the-fear" *skrattar* Fin är den med äpplen i...vilket tålamod tjejen har.
Mina vita tallrikar med lite blå dekor har fått sällskap av en vacker blå fisk i tallrikshyllan. Nu är jag på jakt efter flera sådana för jag gillar dem verkligen.

Önskar er en kreativ onsdag. Let's go girls and boys....

Kram,
Regina

10 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej,
Vad tråkigt att resan blev inställd.
Härliga fynd och en fin fin korg.)
kram och en mysig kväll
sandra

Anki sa...

Det går fler tåg vännen *ler*, om dom nu inte ställer in alla?! Det är ett förbaskat snöande, men dina bilder värmer! Åh vilken hortensia, gud så vacker!
Å jag såg gardinerna du sytt...skitsnygga! Dottern måste du vara riktigt stolt över, tänk att göra en sån fin "feel the fear"...såå duktigt!

Ha det gott!
Kram kram!

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt men nog bra inget skoj att vara ute i detta snöande och kyla.Vilka härliga bilder.Vilken hortensia så underbar.Vad avis jag blev nu jagar kanna men hittar ingen.Vad snygg.Åh vad du kan känna dej stolt över tösen.Vad fin.Ha det gott varmkram Rita ♥

Helen sa...

Hej!
Vilka underbara blombilder det behöver vi i kylan. Fina fynd du gjort gillar den vita kannan mycket. Din dotter har verkligen varit duktig får du hälsa henne.
Kram/Helen

Norregård sa...

Hej!!
Bra att skjuta upp resan, låter som det kunde ha blivit jobbigt....
Vilken duktig dotter du har!!

Kram Kram Malin

emilias gömmor... sa...

Så fin din syrénhortensia är! Så sommrigt.
Duktig din dotter är.

Kram Mimmi

Unknown sa...

Jag gillar verkligen din syrenhortensia, vad stor den var.
Du, det är ju bokrea idag och såg att de har böcker om Drottning Kristina, du har kanske läst dem redan, tänkte att jag själv skulle ner och titta lite på om de var något att ha.
Ha en härlig dag och vecka.
//Camilla

Livet på Berget sa...

Ja det var nog bra att du inte gav dig av! Så gullig korg din dotter gjort! Jätte fina loppisfynd!!! Hoppas det ordnar sig med vattnet.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Anna-Lena sa...

Hej!

Vad tråkigt att du fick ställa in resan men det var nog ett klokt beslut. Vilken vacker syrenhortensia du har! Vad duktig lilla dotra din är!

Hoppas att du får en skön helg!

Kramar Anna-Lena♥

livet på utanäs sa...

Nu skulle det passa utmärkt med lite töväder, och sol för nu är man milt sagt less på det här ...
Syren Hortensian är underbar !

Ha en fin helg !
Kram Sussi O