söndag 7 februari 2010

En ängel i mitt rum

Här sitter hon...min egen rara lilla ängel. Beroende på hur jag mår, tolkar jag in olika i vad hon uttrycker för känslor. Ibland kan jag tolka in en trotsig tonåring i hennes posé. Den där som...när man frågar var hon ska, svarar...ut. Ibland ser hon ledsen ut och vill bara vara i fred. Men ikväll är hon nog bara trött, drar upp benen och lutar huvudet mot armarna.
Ängel från Skäftruna keramik
Jag är trött ikväll. Hela helgen har jag farit runt och gjort miljoner saker, ändå känns det inte som jag gjort någonting, ingenting som syns iaf. Har fått upp en hylla i mitt arbets-/pyssel-/data-/läs-/bokförings-/dra-mig-tillbakarum. På hyllan har jag askar med alla pärlor sorterade efter färg och mängder med tillbehör till min smycketillverkning. Nu satte jag även på söta små etiketter på askarna så att jag vet vad som är i. Sen har jag sorterat in och avslutat bokföringen för förra året och börjat på en ny pärm för detta år. Satte upp några tavlor som jag fått, två från min mamma och två från min svärmor, tror att det är litografier... På min egen "lilla loppis" hittade jag det här gamla badrumsskåpet. Det får behålla den gulnade, avskavda färgen och den svartfläckade spegeln. Maken undrade om det verkligen skulle sättas in i vårt nyrenoverade badrum...joooo just det!
Var iväg på en snabbsväng på loppis i lördags, hittade några småsaker bl.a. några gamla, söta geléglas som jag ska använda för värmeljus. Kom på att jag vill visa er ett fynd jag gjorde på en sommarloppis...dessa helt felfria fem kaffe-/temuggarna och sex assietterna, modell Claire från Green Gate fyndade jag för 100 riksdaler. Jag kände inte till Green Gate's fantastiska design då och jag fick en smärre chock när jag sökte på namnet och fick se vad muggarna kostade i butik. Då fanns denna modell fortfarande, så jag köpte till en mugg och en tekanna från den fantastiska nätbutiken Elsas hem
I dag blev det ett ganska förvirrat inlägg, men det är ungefär så som jag känner mig, trött och förvirrad. Tror att jag ska avsluta söndagskvällen med att koppla av lite. Lilla dottern och jag ska se en film.
Avslutar med att ge er en länk till ett bildspel som får mig att bara säga åååå...åååå...näää...va fiiiint...att drömma om
Kram på er alla goa och jag önskar er alla en riktigt skön start på veckan,
Regina



16 kommentarer:

Compact Garden sa...

Vilket underbart bildspel..bara satt och njöt en stund Kram Anne

Lilla hjärtat sa...

Badrumsskåpet var ju superfint och kopparna vilket fynd!!!
Jag ska också ta det lugnt och kolla film ikväll...
Ha det gott
Kram A-K

Mycket annat & lite betong sa...

Det var en mycket söt liten ängel.

Hälsningar Agneta

Helen sa...

Hej!
Vilken otroligt fin ängel,m man kände sig träffad. Snacka om att ha tur med muggarna på loppis jag har likadana och jag älskar dem.
Grattis.
Kram/Helen

Nyanser av vitt sa...

Hej
Vilka fina fynd du gjort. Jag har en sån där hylla i vårt kökmen med plastbyttor i. Skulle gärna byta ut dem till glas.
Kram Agneta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det kan man kalla fynd, allt det för en hundring, tänker du fick ge mer för den muggen du skickade efter. Den servisen är så fin också. Din ängel är söt, hon ser lite trött ut, det håller jag med om.
Hoppas du får en bra vecka
Kramar
AnnaMaria

Norregård sa...

Hej!!
Tavlorna var jättefina!!

Jag bara undrar, vem lämnar in Green Gate på loppis??? Vilken turgumma du är!!

Kram Kram Malin

Anette sa...

Wow! Vilket Greengate fynd!
Ps. Du har något hos mig på bloggen!
Kraaam Nettan

Masy sa...

Hvilke trivelige ting! Jeg har akkurat opprettet bloggen min, håper du vil titte innom når jeg begynner å få den helt i gang :-)

Mvh

Masy (Norge)

Inspiration i vitt sa...

Hej Regina, vilket fynd du har gjort med skåpet, hade direkt köp det oxå, det är så vackert när glaset är så där härligt slitet.
Fynd med Green Gate porslinet oxå. Du undrade vad jag hade för stomme till mina ägg och det är gamla påskägg som barnen haft som jag helt enkelt målat vita, både innuti och utanpå och sedan dekorerat dom. Kram på dig/Ingela.

Penseldraget sa...

hej
så vackra bilder och vilka härliga fynd...
kram pia

linnea-maria sa...

Åh herregud vilket fint fynd på loppisen! Jag menar kopparna :) men det där toalettskåpet skulle inte vara helt fel :)
Ha det bra /linnea-maria

Lissboden sa...

Vilket fynd du gjort på loppis, helt otroligt faktiskt!
Jag säljer ut mina muggar som jag har kvar i butiken men inte till det priset så det är bara att gratulera dig.
Du verkar ha fått mycket gjort trots att du känner dig trött och det brukar ibland hjälpa mot tröttheten att pyssla lite.
Ha det så gott!
Kram/Maria

Handgjorda drömmar sa...

Vilken otroligt söt liten ängel! Hoppas hon inte är så trött längre :)
Kram Marie

livet på utanäs sa...

Ditt porslin får en verkligen på gott humör , sååååå fint =)

Jag tycker du verkar verkligt strukturerad , när du till och med får till små etiketter för att få ordning och reda =)

Ja,a ,hur som helst , ibland irrar man mest omkring och tycker att inget vettigt blir gjort, lite jobbigt faktiskt , men man är som man är ... man behöver inte alltid vara så himla effektiv...

Ha nu en fortsatt fin vecka !
Kram Sussi O

Livet på Berget sa...

Så söt hon är din trötta ängel. Förstår att du är trött, du har ju hållt på massor. Älskar badrumsskåpet, det är ju givet att de ska upp. Hoppas du piggnat till.
Ha de gott!
Kram
/Sara